the same Postat Mai 8 Partajează Postat Mai 8 Și cum te mai duci peste ocean? Cu vaporul? Vine Greta și se lipeste de roata avionului. Link spre comentariu
cloudy Postat Mai 8 Partajează Postat Mai 8 2 minutes ago, fluffy37 said: sau cu vaccinuri care te vindeca de o boala inexistenta (covid)...adica gripa. Iar cu Covidul si vaccinurile ? Domnule, eu cred ca aveti o problema. Poate cu sponsorii din acea perioadă, mă gândesc. Link spre comentariu
roadrunner Postat Mai 8 Partajează Postat Mai 8 (editat) Acum 19 minute, the same a spus: Vine Greta și se lipeste de roata avionului. How dare you! Citat Masinile ca masinile dar cum facem sa stea toate avioanele la sol? si eu cum mai clatoresc ca-s pe o insula? pana ajung cu masina mi se termina concediu. RR Editat Mai 8 de roadrunner Link spre comentariu
cloudy Postat Mai 8 Partajează Postat Mai 8 1 minute ago, roadrunner said: How dare you! Să ne uităm totuși la ce este în jur. Eu zic că mulți dintre cei care plimbă mașinile prin orașe nu aduc nici o plus-valoare. Produc poluare degeaba. Dacă ar sta acasă pe ajutor de șomaj ar face mult mai bine omenirii. Link spre comentariu
roadrunner Postat Mai 8 Partajează Postat Mai 8 na belea... A nins la Moscova, unde se înregistrează cele mai scăzute temperaturi din ultimii 25 de ani https://www.digi24.ro/stiri/externe/rusia/a-nins-la-moscova-unde-se-inregistreaza-cele-mai-scazute-temperaturi-din-ultimii-25-de-ani-2786605 RR Link spre comentariu
cloudy Postat Mai 8 Partajează Postat Mai 8 (editat) 16 minutes ago, roadrunner said: cele mai scăzute temperaturi din ultimii 25 de ani Prostiile unor jurnaliști idioți, cum sunt cam toți in ziua de azi. Coafeze și jurnaliști se fac cei cărora vedera unei cărți le provoacă greața. Temperaturi nocturne apropiate de zero nu sunt ceva anormal la Moscova în luna Mai. Editat Mai 8 de cloudy Link spre comentariu
the same Postat Mai 8 Partajează Postat Mai 8 Acum 1 oră, roadrunner a spus: How dare you Link spre comentariu
dumitrumy Postat Mai 8 Partajează Postat Mai 8 (editat) Editat Mai 8 de dumitrumy Link spre comentariu
franzm Postat Mai 8 Partajează Postat Mai 8 Acum 11 ore, validae a spus: ....că așa a zis și un ,,șmecher,, neamț de Covid că nu există.Antivaccinist convins. Cine-i smecherul la care va referiti? Link spre comentariu
franzm Postat Mai 8 Partajează Postat Mai 8 Acum 4 ore, cloudy a spus: A fost ceva care s-a întâmplat și un România de mult timp. Doar ca pe vremuri nu existau ziariști imbecili care să bage în capul unora mai creduli tot felul de conspirații cu avioane care aruncă prafuri ARN/ADN pe cerul patriei. Pe vremuri nu existau cazane SH pe care sa se puna praful. Care praf mai trebuia sa concureze si cu funinginea produsa de "fabrici si uzine". Link spre comentariu
the same Postat Mai 8 Partajează Postat Mai 8 (editat) 1 oră în urmă, franzm a spus: Cine-i smecherul la care va referiti? Miguel Alfonso Corte Real Editat Mai 8 de the same Link spre comentariu
BRANCA Postat Mai 8 Partajează Postat Mai 8 Tare România noastră!Bag seama că nu avem probleme de poluare şi nici probleme de parcare!!"Avem" ceva probleme cu mijloacele de transport în comun,că ne aglomerează traficul şi de aia pierdem timp la volan!! Link spre comentariu
validae Postat Mai 9 Partajează Postat Mai 9 Acum 5 ore, franzm a spus: Cine-i smecherul la care va referiti? Ceva deputat parcă, nu-mi amintesc acum, dar unul dintre cei convinși că acest virus ,,nu există,, și nu a recunoscut că a greșit decât pe patul de moarte.Și avem și noi din ăștia, care dacă au scăpat ușor cred c-a fost o simplă gripă.... Link spre comentariu
BRANCA Postat Mai 9 Partajează Postat Mai 9 Temperaturi "mari" la Moscova azi.La ora 10,în timpul paradei de Ziua Victoriei,fulguia uşor şi pe unele acoperişuri se pusese zăpadă... Link spre comentariu
doru3160 Postat Mai 9 Partajează Postat Mai 9 Acum 22 minute, BRANCA a spus: Temperaturi "mari" la Moscova azi. Cui îi pasă? Link spre comentariu
Postări Recomandate