Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Discuții diverse II


Postări Recomandate

  • Răspunsuri 491
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Acum 14 ore, Stefan a spus:

Micii din poza ta conțin doar ingredientele alea cum sunt eu Morgan Freeman, dacă folosești doar ce zic aia acolo ies cel mult niste chiftele ciudate și tari.

Daca ai fi facut macar odata mici, ai fi vazut ca nu e chiar asa cum zici.

Link spre comentariu

 Tot e bună şi supa aia,că e făcută din oase şi cartilagii şi ceva carne...

 Şi micii de casă pot fi făcuți cu zeamă sau fără şi ies buni fără adausuri.

Editat de BRANCA
Link spre comentariu

Carnea se leaga prin framantare. zeama de oase este pentru savoare si hidratare, este de preferat ca micii sa fie bine copti pe exterior si zemosi in interior.

 

Dar toate treburile astea au fost discutate in amanunt in topicul: ''Mancare romaneasca sau facuta de romani''

 

Haideti pe topicul despre mancare sa discutam acolo retetele si subtilitatile culinare.

Link spre comentariu
Acum 32 minute, Ovidanie a spus:

 

Haideti pe topicul despre mancare sa discutam acolo retetele si subtilitatile culinare.

Merge și aici la discuții. Acolo e pt profesioniști, aici e mai pe natural, pt incepatori. 

Link spre comentariu
Vizitator

Mie mi-au ieșit aiurea și am rămas la o variantă tip amestec de cârnați picanți fără membrană și pe care o apreciez mai mult.... :)

Editat de Vizitator
Link spre comentariu



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări