daniels Postat August 10 Partajează Postat August 10 Ce se intampla daca persoana nu poate plati? E boschetar sau nu are venit. Link spre comentariu
doru3160 Postat August 10 Partajează Postat August 10 Acum 14 ore, Stefan a spus: Micii din poza ta conțin doar ingredientele alea cum sunt eu Morgan Freeman, dacă folosești doar ce zic aia acolo ies cel mult niste chiftele ciudate și tari. Daca ai fi facut macar odata mici, ai fi vazut ca nu e chiar asa cum zici. Link spre comentariu
BRANCA Postat August 10 Partajează Postat August 10 Acu,pe bune,ăştia fac micii cu zeamă de oase sau nu?? Link spre comentariu
doru3160 Postat August 10 Partajează Postat August 10 La fabrica foloseau supa ramasa de la fiert capatanile pt toba. Link spre comentariu
BRANCA Postat August 10 Partajează Postat August 10 (editat) Tot e bună şi supa aia,că e făcută din oase şi cartilagii şi ceva carne... Şi micii de casă pot fi făcuți cu zeamă sau fără şi ies buni fără adausuri. Editat August 10 de BRANCA Link spre comentariu
daniels Postat August 10 Partajează Postat August 10 Ori gelatina, ori zeama de oase fierte. Pana la urma tocatura aia trebuiea sa se lege cumva. Link spre comentariu
doru3160 Postat August 10 Partajează Postat August 10 Nu se pune pt legat ci doar pt gust. Incearca cu carne fara nimic pt legat, si vezi daca ti se imprastie in tigae sau pe gratar. Doar ca vor iesi scroposi, seci. Link spre comentariu
BRANCA Postat August 10 Partajează Postat August 10 Pentru gust şi suculență se adaugă zeama de oase.Unii "useri" au o altă tehnică,lasă micii din caserole în bere,vreo 15 minute înainte de ai pune la grătar.Discutabil... Link spre comentariu
doru3160 Postat August 10 Partajează Postat August 10 Acum 10 ore, BRANCA a spus: lasă micii din caserole în bere,vreo 15 minute înainte de ai pune la grătar Eu prefer berea dupa ce mananc micii... Link spre comentariu
Ovidanie Postat August 10 Partajează Postat August 10 Carnea se leaga prin framantare. zeama de oase este pentru savoare si hidratare, este de preferat ca micii sa fie bine copti pe exterior si zemosi in interior. Dar toate treburile astea au fost discutate in amanunt in topicul: ''Mancare romaneasca sau facuta de romani'' Haideti pe topicul despre mancare sa discutam acolo retetele si subtilitatile culinare. Link spre comentariu
doru3160 Postat August 10 Partajează Postat August 10 Acum 32 minute, Ovidanie a spus: Haideti pe topicul despre mancare sa discutam acolo retetele si subtilitatile culinare. Merge și aici la discuții. Acolo e pt profesioniști, aici e mai pe natural, pt incepatori. Link spre comentariu
Ovidanie Postat August 10 Partajează Postat August 10 Da, dar topicul ăsta va fi dat uitării în curând, pe cănd celălalt topic are șanse să rămână viu mai mult timp. Link spre comentariu
Ovidanie Postat August 10 Partajează Postat August 10 Acum 8 ore, BRANCA a spus: Ovidanie.Ai pus vreodată rețeta ta de mici la "Mâncare românească"? Scuze. Acum văd întrebarea. Da, am pus rețeta, la pag 85. Uite link direct: Link spre comentariu
cloudy Postat August 10 Partajează Postat August 10 Nici cei de la Selg nu au o reteta rea pentru mici. Din ce am mai testat, sunt singurii care nu se usucă imediat după ce-i iei după grătar. Link spre comentariu
Vizitator Postat August 10 Partajează Postat August 10 (editat) Mie mi-au ieșit aiurea și am rămas la o variantă tip amestec de cârnați picanți fără membrană și pe care o apreciez mai mult.... Editat August 10 de Vizitator Link spre comentariu
Postări Recomandate