validae Postat August 9 Partajează Postat August 9 Când îi congelează, nu riscă nimic. Voi chiar aveți impresia că micii congelați sunt din ,,carne proaspătă,, ? Link spre comentariu
Stefan Postat August 9 Autor Partajează Postat August 9 Regis Micii de la Dedulești - 900 g Ingrediente: Carne oaie, carne vită, proteină și extract vegetal, stabilizator: bicarbonat de sodiu, fibră mazăre, sare, zaharuri (dextroză), arome, condimente naturale, proteină animală, regulator de aciditate (diacetat de Na), antioxidant (citrat de Na, acid ascorbic), MSG (E621), GDL (E575). Mici Dedulesti din carne de porc si vita Integra, 700 g Ingredientea: apa, proteina vegetala din soia, fibra vegetala din mazare, proteine vegetale hidrolizate, condimente si extract de condiment, antioxidanti, ascorbat de sodiu, corectori de aciditate, proteine din porc, potentiator de gust.Poate contine urme de mustar, telina, gluten, lactoza.Poate contine urme de soia, telina, mustar, gluten, lactoza Link spre comentariu
doru3160 Postat August 9 Partajează Postat August 9 Acum 31 minute, validae a spus: Când îi congelează, nu riscă nimic. Voi chiar aveți impresia că micii congelați sunt din ,,carne proaspătă,, ? E greu să schimbi mentalități. O sarja de marfă cu calități organoleptice proaste, îți ia clientul și îl duce spre alt producător. Ăla nu mai e dispus să cumpere de la tine, nici dacă faci mici din carne vie. Odată plecat, greu îl convingi sa se întoarcă, mai ales că acum concurenta pt o bucată de piață e foarte mare. Numai agent de vânzări sa nu fii. Și tu dacă cumperi mici cu miros și gust nașpa de la un producator, a doua oara nu-ți mai trebuie. E mai serioasă treaba decât pare la prima vedere, dacă vrei sa reziști pe piață. Dacă ți se rupe, da, bagi rasoale cât îți merge, și pe urmă tragi obloanele. Sunt destule preparate care presupun tratament termic, ca să nu se complice nimeni cu carne expirata la mici. Link spre comentariu
Ovidanie Postat August 9 Partajează Postat August 9 Eu îmi fac singur pasta de mici. Surplusul îl congelez, uneori chiar și 3 luni... Dacă eu pot, și voi puteți. Chiar dacă greșiti și vă ies la gust ca niște chiftele sau ca hamburgherii, asta este. A doua oară o să vă iasă mai bine. Măcar măncați fără toate adausurile alea. Link spre comentariu
doru3160 Postat August 9 Partajează Postat August 9 Micii sunt buni de pe o zi pe alta. Nu am răbdare să-i fac azi și să-i mănânc mâine. Ce faci tu acolo e alta poveste. As veni un sejur de câteva zile cu pensiune completă... și cred ca ar fi concurență. Asa, când îmi e pofta, ma duc și cumpăr și o perioadă m-am liniștit. Dacă ii am la îndemână, mănânc dimineață, la prânz și seara... Un ingredient de care nu știe lumea, dar se folosește aproape la orice preparat cu tocatura, este emulsia de șoric. Acasă nu prea ai cum să o obții. Link spre comentariu
Ovidanie Postat August 9 Partajează Postat August 9 Chiar acum, doru3160 a spus: ... Dacă ii am la îndemână, mănânc dimineață, la prânz și seara... Să-ți spun ce o să se întămple: mânănci 3-4-5 zile, îți faci plinul și 2-4 luni nu mai ai pofte de mici. Treci la alte pofte, și tot așa. Link spre comentariu
doru3160 Postat August 9 Partajează Postat August 9 Acum 55 minute, Stefan a spus: Regis Micii de la Dedulești - 900 g Ingrediente: Carne oaie, carne vită, proteină și extract vegetal, stabilizator: bicarbonat de sodiu, fibră mazăre, sare, zaharuri (dextroză), arome, condimente naturale, proteină animală, regulator de aciditate (diacetat de Na), antioxidant (citrat de Na, acid ascorbic), MSG (E621), GDL (E575). Mici Dedulesti din carne de porc si vita Integra, 700 g Ingredientea: apa, proteina vegetala din soia, fibra vegetala din mazare, proteine vegetale hidrolizate, condimente si extract de condiment, antioxidanti, ascorbat de sodiu, corectori de aciditate, proteine din porc, potentiator de gust.Poate contine urme de mustar, telina, gluten, lactoza.Poate contine urme de soia, telina, mustar, gluten, lactoza Cred ca asta ar trebui sa cauți ca rețetă. Fără multe fonfeuri. Acum 23 minute, Ovidanie a spus: Să-ți spun ce o să se întămple: mânănci 3-4-5 zile, îți faci plinul și 2-4 luni nu mai ai pofte de mici. Treci la alte pofte, și tot așa. Dacă pui pariu, pierzi... Link spre comentariu
Ovidanie Postat August 9 Partajează Postat August 9 Acum 57 minute, doru3160 a spus: Dacă pui pariu, pierzi... Om ești și tu. Pănă la urmă tot te saturi. Si fiică-mea zicea că nu se mai satură de creveți cu sos de portocale. I-am tot gătit, din două în două zile, pănă când i-am găsit nemâncați, in frigider. Cred că de vreo 8 ori am gătit. Dar fiică-mea, pe vremea aia, avea 16 ani, putea să mănînce doar carne o săptămănă intreagă, nu avea nimic. Din câte știu tu ești leatul meu, sau pe acolo, garantez că te ia sughițul dacă timp de o săptămînă, la prînz, ai la felul doi, mici. Nu o să-ți mai placă. Link spre comentariu
Stefan Postat August 10 Autor Partajează Postat August 10 Acum 6 ore, doru3160 a spus: Cred ca asta ar trebui sa cauți ca rețetă. Fără multe fonfeuri Nu căutam rețeta ci vă aratam ce conțin micii aia de "Dedulești" din magazine. Nici aia chiar din zona Dedulești nu au nimic special doar că de cele mai multe ori când oprești acolo sigur îți e foame, ești obosit și ai deja în minte că micii sunt extraordinari, părere formată în decursul anilor de connoisseuri camionagii. Deși am trecut prin zona nu am avut ocazia să mănânc mici de la Cocoșatu', să-i compar cu aia de la Dedulești. Micii din poza ta conțin doar ingredientele alea cum sunt eu Morgan Freeman, dacă folosești doar ce zic aia acolo ies cel mult niste chiftele ciudate și tari. Link spre comentariu
BRANCA Postat August 10 Partajează Postat August 10 Apropo şi de conținutul de sare: https://www.libertatea.ro/lifestyle/ce-cantitate-de-sare-se-gaseste-carnea-de-mici-studiu-2371768 Ovidanie.Ai pus vreodată rețeta ta de mici la "Mâncare românească"? Link spre comentariu
Stefan Postat August 10 Autor Partajează Postat August 10 In urma grandiosului studiu al ANPC nu am înțeles dacă s-au rezumat doar la citit eticheta scrisa de producător sau chiar au făcut analize de laborator? Link spre comentariu
Sharky Postat August 10 Partajează Postat August 10 https://maps.app.goo.gl/1ntYEbhcRLCDYxrKA?g_st=ac Micii de la Dedulești...sat boss. Link spre comentariu
Stefan Postat August 10 Autor Partajează Postat August 10 Dacă ingredientul principal este cu dinții la gard asta-i un lucru bun, înseamnă că produsul final este proaspăt. Link spre comentariu
BRANCA Postat August 10 Partajează Postat August 10 De curiozitate,pe vremurile trecute se foloseau adausuri la mici?Țin minte că aproape oriunde cumpărai mici erau relativ buni...Să fi fost şi utilizarea exclusivă a carnei de porc numai din RO cauza? Mai apoi nu ştiu ce rase de porc se cresc actual,comparativ cu cele dinainte.Zic asta findcă nici carnea de porc nu mai e aşa de gustoasă... Link spre comentariu
franzm Postat August 10 Partajează Postat August 10 (editat) Acum 14 ore, Ovidanie a spus: Eu m-am mirat că pompierii au fost mocangii și lipitori, de parcă erau consăteni de-ai mei. Haleau și gâlgâiau din sticla de bere, și la cum le sclipeau ochii de satisfacție, stiam că nu va fi nici o amendă. În Germania, dupa interventia pompierilor, vine nota de plata. Numar de pompieri ori numar de ore ori salariu orar. Plus uzura echipamentului. Plus consumabile. Pâna în 1994, de când nu mai e obligatorie participarea populatiei masculine de a participa la actiuile pompierilor voluntari, aceste cheltuieli se acopereau, partial, din taxele celor care se rascumparau de la activitatile PSI. Dar din 1994 încoace, cel care provoaca iesirea pompierilor, plateste din greu. În cazul de fata, cei care s-au apucat sa faca foc deschis în vârful surii. Asa ca, ziceti bodaproste ca pompierii, foarte probabil o formatiune voluntara, au acceptat sa fie mituiti si au privit totul ca pe un "exercitiu de alarmare cu participarea cetatenilor". Acum 1 oră, Stefan a spus: ... nu am înțeles dacă s-au rezumat doar la citit eticheta scrisa de producător...? Amu, la câti analfabeti functional avem (nu numai în România), e mult si-atât. Editat August 10 de franzm Link spre comentariu
Postări Recomandate