cloudy Postat August 9 Partajează Postat August 9 2 hours ago, doru3160 said: Mai greu e cu trasul apei noaptea. Cand te napadeste, aia e, doar n-o sa stai cu molozul in buda de frica sa nu se trezeasca un sensibil. Nu stiu cum poate dovedi ca ap x a tras apa si nu y. Altfel, e fix degeaba discutia. Din 30 apartamente, sa stai geana sa vezi care s-a kkt noaptea si a tras apa. Si daca sunt mai multi, simultan? E aiurea de tot. Mai ales ca acum sunt flotoare cu umplere silentioasa, dupa ce ai tras apa, nu se mai aude nimic. Un alt frumos FAKE ăsta cu amenda pentru tras apa la WC. Oricum, cum dracu se face că la ăștia care fac grătare in afara geamului de la apartament și dau cu bormașina noaptea sau in weekend, atunci cănd deschid geamul se aude sigur o manea ? 14 minutes ago, BRANCA said: Vest există țări cu restricții la tras apa după o anumită oră şi...amenzi pe măsură!Deci trebuie să ai grijă ce mănânci,ca să nu te ia burta!... Care-i sursa informației ? Link spre comentariu
doru3160 Postat August 9 Partajează Postat August 9 Si daca ai auzi AC DC sau Bob Marley cu ce ar diferi? Link spre comentariu
icar Postat August 9 Partajează Postat August 9 Acum 15 ore, cloudy a spus: Pe perioada Olimpiadei vor muri în chinuri aproximativ 100.000 de copii prin Africa Nu pui bine problema! NU sportivii sunt vinovati de conditiile in care traiesc copii din Africa. La fel traiesc si in Afganistan si in Vietnam sau Kerea si de ce nu, chiar aici peste gard la noi! Cauta vinovatii in alta parte. Acum 15 ore, Sharky a spus: Niste oameni fac gratar la etajul 8. Sharky, libertatea ta inceteaza acolo unde incepe libertatea mea. Daca foloseai hota, fumul si mirosul erau filtrate, chiar daca nu de tot. Asa fumul de pe gratar, nu mai explic cat se degaja, imi intra in casa si in hainele de pat! Nu-i tot aia! Simplist mod de a intelege lucrurile. Cat despre paturile de carton, ce sa zic, aceeasi prostie cu reducerea amprentei de carbon, facuta de o populaie de 0,45 miliarde de oameni, in schimb ce pe alte 6 miliarde, le doare-n cot! Asa se intimpla cand esti manipulat si "gandesc" altii pentru tine! Acum 14 ore, cloudy a spus: A avut succes și acest Fake cu "paturile din carton" ! Acest mod de a vedea lucrurile, adica manipulare, e asemanatoare cu stirea cu "terenuri de fotbal in panta". IKEA face de ani buni moblila "din carton" si e cumparata si folosita cu succes. Cand vrei sa denigrezi ceva, te legi de orice, numai sa arati cu destiul. Bula nu a fost primit la marina pentru ca avea gaura in fund. No asa si cu paturile "de carton"! Trebuia pus tirul pe Franta si s-a pus. Cu succes! Treaba e la cine a avut succeas aceasta canonada! Acum 11 minute, cloudy a spus: Un alt frumos FAKE ăsta cu amenda pentru tras apa la WC. Nu e deloc fake! In Germania nici dus nu ai voie sa faci dupa ora 22. E o prostie, dar e prostia lor. Probabil nici dragoste nu ai voie dupa ora 22 , decat, eventual, cu plasture pe gura. Link spre comentariu
doru3160 Postat August 9 Partajează Postat August 9 Acum 8 minute, icar a spus: Cat despre paturile de carton, ce sa zic, aceeasi prostie cu reducerea amprentei de carbon, facuta de o populaie de 0,45 miliarde de oameni, Cred ca a fost interpretat gresit. Nu cred ca au folosit asa ceva pt amprenta de carbon, ci pt ca sunt ieftine, si pt cat dureaza jocurile olimpice sunt suficient sa reziste, dupa care se recicleaza. Cele clasice sunt mai scumpe, si pt 2 saptamani nu merita. Bravo lor. Pana la urma, o saltea buna te face sa te odihnesti bine si daca e pusa direct pe podea. Intreaba japonezii. Link spre comentariu
BRANCA Postat August 9 Partajează Postat August 9 cloudy.Din sursă directă de la o cunoştiință din Montreal.Fix în blocul acesteia mi-a relatat un caz,reclamat,cu amendă! Nu ştiu dacă este "directivă" de guvern provincial sau sunt restricții impuse de către cei care închiriază locuințele... Canada,ca şi alte state,au prevederi legale restrictive şi pentru case,în sensul de a nu deranja vecinii.Țin minte că la soră-mea în Kitchener a fost o decizie de tribunal care a obligat un proprietar să renunțe la un stup de albine.Motivul reclamației,din partea vecinului,a fost că:"dacă mă înțeapă o albină"!! Aşa,acolo,pot să te reclame şi dacă faci un grătar care scoate fum...De regulă la canadieni se utilizează grătare pe gaz cu strat de rocă vulcanică. Caz real relatat de un român invitat de un sas în Germania,referitor la grătar.Faza s-a întâmplat la o cabană de vacanță,la țară.Sasul a vrut să facă grătar pe cărbune dar l-a amenințat vecinul că-l reclamă,deoarece îl deranjează fumul şi mirosul!! La noi e încă libertate!... Link spre comentariu
Sharky Postat August 9 Partajează Postat August 9 Vb de pretenții absurde. Un gratar electric nu scoate fum mai mult decat cel rezultat din procesul gătitului. Hota nu filtreaza cine stie ce. E pur si simplu ciuda, fie ca vecinul se simte bine sau ca vecinu e in bloc cu tine. Ar trebui sa plece toti si sa rămână blocu gol. Legi nu cred ca sunt pt tras apa. Dar bagatori de seama si pretențioși sunt prea multi si cine stie ce cretinii se baga in lege din cauza lor. Adica e libertatea lui sa imi interzica sa ma cac sau sa gatesc ca vezi doame il deranjez. Ma cac la el la usa atunci promit ca fac in liniște si nu trag apa! Cand dai apa la moara cretinilor ajungi sa nu mai intri in bloc ca cine stie pe cine deranjezi cand urci pe scari. Link spre comentariu
BRANCA Postat August 9 Partajează Postat August 9 În Germania totul e "permis",da' mai cu frână şi mai ales cu frâna vecinului! https://www.blue-relocation.com/en/grilling-in-germany/ Mi-aduc aminte de nepotu' la Viena.Stătea la bloc şi ca să facă un grătar mergea într-un parc unde erau grătarele Primăriei.Totul frumos,numa' că trebuia să fii cu noaptea în cap acolo,altfel nu prindeai loc în veci!N-aveai voie cu grătarul tău.Grosul gratargiilor erau imigranți... Link spre comentariu
doru3160 Postat August 9 Partajează Postat August 9 Acum 10 minute, BRANCA a spus: Grosul gratargiilor erau imigranți... Da, da, și ascultau manele... Link spre comentariu
BRANCA Postat August 9 Partajează Postat August 9 Manele??Mă întreb dacă nu cumva și păsările au nevoie de aprobare de la Primărie să cânte! Link spre comentariu
merck Postat August 9 Partajează Postat August 9 (editat) Acum 25 minute, doru3160 a spus: Da, da, și ascultau manele... Turcii sunt foarte numerosi in DE si A si au muzica lor din buric , deci romanii sunt minoritari in comparatie cu turcii in tarile unde se vorbeste limba lui Goethe . In DE se pare ca sunt intre 3 si 7 milioane de turci, in A stiam ca sunt peste 2 milioane de turci. Se pot vedea cat sunt de numerosi cand e vorba de alegerile din diaspora ale Turciei. Editat August 9 de merck Link spre comentariu
BRANCA Postat August 9 Partajează Postat August 9 merck.Exact cu turcii se "băteau" pentru loc la grătar,la Viena!!Exclusă orice formă de "gălăgie"!La ăia nu e ca la noi... În fapt la Viena,la oficiile Primăriei,sunt formulare în 6-7 limbi,incluzând turca,sârbo-croata,româna,ş.a.m.d.Asta privitor la diversitatea imigranților... Link spre comentariu
Ovidanie Postat August 9 Partajează Postat August 9 Da-i in ma-sa si pe germani. Ca natie sunt exemplari, sunt corecti, in rest sunt exact ca noi. Pot sa va spun cateva povesti, dar o sa raman strict la povesti cu gratare. Eram in Wiesbaden, faceam gratar pe acoperisul casei, era o casa cu un etaj si terasa in loc de acoperis. Dar terasa era amenajata, avea cativa tuia in ghiveci, avea masa si scaune, oamenii o foloseau frecvent, vecinii mai vazusera oameni pe acoperisul acelei case, stiau ce se intampla. Gazdele m-au delegat sa fac eu gratarul, am aprins carbunii cu o suflanta cu aer cald, deci nu am facut fum. Numai ce am pus carnatii pe gratar ca au si aparut pompierii. Direct pe acoperis, intinsesera o scara telescopica, au avut bun simt si nu au intrat cu autospeciala pe peluza omului. Acum urmeaza faza care mi-a revelat ca nemtii sunt si ei oameni le place mocaciunea: Daca tot au ajuns pe casa, au ramas la un gratar si o bere. Erau 8 pompieri, cu doua autospeciale, o masina cisterna si o masina cu nacela, au urcat pe rand si au halit bine, cate doi carnati si doua fleici, au baut cate o bere, au comentat la adresa vecinilor idioti care au sunat la 112 , ne-au asigurat ca totul e bine, iar la plecare ne-au facut cadou un stingator cu pulbere, sa-l pastram aproape de gratar. Link spre comentariu
cloudy Postat August 9 Partajează Postat August 9 (editat) 3 hours ago, doru3160 said: Si daca ai auzi AC DC sau Bob Marley cu ce ar diferi? Tocmai asta este enigma. De ce oare cei care fac grătare la geam sau pe balcon sunt și iubitori de manele ? Editat August 9 de cloudy Link spre comentariu
merck Postat August 9 Partajează Postat August 9 Acum 52 minute, Ovidanie a spus: Gazdele m-au delegat sa fac eu gratarul Gazdele erau nemti get-beget? Link spre comentariu
Stefan Postat August 9 Autor Partajează Postat August 9 Acum 25 minute, merck a spus: Gazdele erau nemti get-beget? Pe mine ma roade daca pompierii erau nemți sau conaționali. Link spre comentariu
Postări Recomandate