Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Discuții diverse II

Postări Recomandate

Acum 7 ore, eos a spus:

Totusi nu inteleg o chestie sportivii astia nu au si ei o lista cu substante interzise?

Normal ca exista lista tuturor substantelor interzise si este publica:

https://www.wada-ama.org/en/prohibited-list

Acum 7 ore, eos a spus:

Cand ei iau cate o pastila nu intreaba si ei daca e buna sau periculoasa pt dopaj?

Crezi ca Florentina Costina Iusco nu stia pentru ce ia Furosemid???

Tu si multi altii nu vreti sa intelegeti ca astazi toata lumea se dopeaza, altfel nici nu te califici la un campionat european, nu mai zic mondial sau olimpiada. 

Cand nu ai idee ce inseamna dopingul (ce performante aduce) poti sa emiti parerea ca se poate si fara. Cred ca toata lumea se pricepe cat de cat la masini si la tuning. Cum draku sa poti sa iti imaginezi ca o masina stock poate sa bata o masina tunata??? (baca sa nu are stage 1 sau 2!!).

Acum 7 ore, eos a spus:

Eu refuz sa cred ca sunt atat de idioti incat sa se dopeze cand stiu sigur ca vor fi testati

Dopingul este interzis si este: LEGE nr. 219 din 26 iulie 2021pentru modificarea și completarea Legii nr. 104/2008 privind prevenirea și combaterea producerii și traficului ilicit de substanțe dopante cu grad mare de risc

EMITENT

PARLAMENTUL ROMÂNIEI

Publicat în  MONITORUL OFICIAL nr. 739 din 28 iulie 2021

si ai sa vezi in lege ca sunt pedepse cu inchisoare. 

Ai auzit in Romania de vreo condamnare pentru trafic de substante dopante? Sunt pline salile de culturism de traficanti si ai chiar foarte multi politisti dopati(deci fix din sistem care trebuie sa lupte impotriva dopingului) si repet intrebarea: deci de ce nu apar si condamnari??? 

Orice sportivi stie riscul la care se expune cand se dopeaza, insa nu are de ales: fara doping nu ajungi pe podium. Tie ti-ar conveni sa iti irosesti ani buni din viata antrenandu-te in zadar? 

Editat de merck
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 491
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Acum 10 ore, doru3160 a spus:

Diferența e ca prăbușirea burselor ne afectează pe toți, contoarele trifazate mai puțin. 

Nu era vorba de nici o bursă ci de cancer vs pensie, cel puțin eu așa am înțeles din mesajul posta de BRANCA.

Link spre comentariu

N-ați fost atenți la postări,prima a fost cu căderea burselor,a doua cu creşterea nr de cancere...Referitor la a doua am făcut remarca că pensiile s-ar putea să scadă în viitor.

Nu am făcut calcule,dar am senzația că după fiecare "mărire" puterea de cumpărare a pensionarului scade.Norocul e că la vârstele înaintate nu te mai chinui cu îmbrăcămintea,cu luxul,cu copii şi altele.

Totuşi creşte riscul bolilor cronice şi a celor "fatale",iar o pensie diminuată nu te ajută suficient...

Link spre comentariu
11 hours ago, doru3160 said:

Diferența e ca prăbușirea burselor ne afectează pe toți, contoarele trifazate mai puțin. 

De căte ori se împiedică sau se bălbăie Biden in weekend, scad bursele lunea !

Link spre comentariu
15 minutes ago, BRANCA said:

Totuşi creşte riscul bolilor cronice şi a celor "fatale",iar o pensie diminuată nu te ajută suficient...

Mai ales într-o țară ca România unde de 34 de ani s-a votat cu curul (sau cu iliescu & Co, că tot dracul ăla este).
După 34 de ani în sistemul medical este dezastru ! 
Un banal Card de Sănătate nu funcționează. Iar cel care l-a prost conceput este fugit și autoritățile se fac că nu-l găsesc.
Minunata Românie !

Editat de cloudy
Link spre comentariu
Acum 7 minute, cloudy a spus:

De căte ori se împiedică sau se bălbăie Biden in weekend, scad bursele lunea !

Sau când un șmecher precum Warren Buffett vrea să facă mișto de jumătate din planetă. Cică a anticipa căderea bursei? Anticipat e sinonim cu premeditat?

Link spre comentariu
5 minutes ago, Stefan said:

Anticipat e sinonim cu premeditat?

Nici nu contează.
Miliarde de euro se căștigă zilinic de pe urma celora care se informează și reacționeaza în urma știrilor de tip FaceBuci sau alte mijloace de dezinformare în masă.
Cam așa a fost și în pandemie. Mult mai mulți bani au câștigat cei care s-au axat pe manipulare decât cei care au fabricat ... antidoturi (nu scriu "vaccinuri" ca sa nu nasc discuții aducătoare de noi postări de pe facebuci).

Link spre comentariu

cloudy.Avem în principal sistemul pe care ni-l permitem.Nu putem avea ce au țările dezvoltate din Vest...

Am întâlnit persoană care a avut fostul soț într-o băbăciune de spital din Italia şi spunea că e mai rău ca în RO...Nici acolo nu e perfect peste tot.

Nu țin partea nimânui,dar costurile materialelor sanitare şi a tratamentelor cresc anual.La asta se adaugă faptul că f mulți fentează contribuțiile pentru sănătate.

Beleaua cea mai mare este că dacă am adopta un sistem şi asistență medicală gen american,poate nici 30-50% din români n-ar putea beneficia de acesta!

Oricum stăm prost,că am împărțit populația în două categorii,unii care pot beneficia de spitale private şi ceilalți,majoritarii,care nu-şi permit...

Link spre comentariu
Acum 3 minute, Stefan a spus:

Sau când un șmecher precum Warren Buffett vrea să facă mișto de jumătate din planetă. Cică a anticipa căderea bursei? Anticipat e sinonim cu premeditat?

Si atunci de ce a vandut doar jumate din actiunile Apple?

De ce nu a vandut acum 3 saptamani cand pretul pe actiune era cel mai ridicat?

Incearca si bosorogu' sa isi dea aere de connaisseur dar se vede cat este de papagal in diferite clipuri pe YT. 

Munger era peste el si ala chiar se pricepea (desi ... era mai sarac). 

Uite o mostra:

Multi si-au spart dintii cand au incercat  sa faca "selling short" cu actiunile Tesla. 

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări