Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Discuții diverse II

Postări Recomandate

Citat

de fapt e mult mai grav sa fi cinstiti de cat sa vinzi marfa furata. (se pedepseste cu stigmatul)

am zis asta in sensul ca daca esti cinstiti in Romania devi un fel de fraier in ochiul societatii. (nu am afirmat ca ai zis tu, am zis-o eu)

@doru3160 am enumerat sursele "de adevar" din ziua de azi unde nimeni nu se mai screme sa vina cu ceva de la el se duce pe un promter dasta de AI si mulge adevarul absolut. (doamne fereste sa-ti dea un ciat dintr-o carte care a citit-o sau din memorie de la el)

RR

Editat de roadrunner
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 491
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

În general, sportivii de performanță sunt mai "săraci, cu duhul".
Fotbalul este cel mai bun exemplu. Analfabeți celebri.
Astfel de oameni folosesc la distracția celorlalți. Un fel de circari.
Contează dacă se droghează sau nu ? Ei trebuie să producă distracție, acesta este scopul lor.
Nu ?

Link spre comentariu
Acum 39 minute, doru3160 a spus:

Dar nici nu a iesit pozitiv la teste ca sa poti face acuzatii. Sa zici doar, asa ceva nu exista, nu e de ajuns.

Pai normal ca (inca) nu iese pozitiv, ca doar cineva din staff isi face treaba cu brio. 

Aici este ca si in domeniul computerelor: prima data apare virusul si apoi antivirusul. 

Acum sincer nu-s ofticat, ca nici unul nu-i curat, toti sunt raciti in plina vara si iau piramidon. Ofticat eram pe vremuri cand unii chiar erau curati si altii cum era RDG-ul erau cu pumnul de piramidon la micul dejun. 

Link spre comentariu
Acum 16 minute, merck a spus:

Acum sincer nu-s ofticat, ca nici unul nu-i curat, toti sunt raciti in plina vara si iau piramidon

Daca la teatru ai privi in spatele scenei, nu ti-ar mai place. Asa si in sport. Bucura-te de spectacol, nu scurma sub nivelul vederii. Banuiala ca toti se dopeaza, dar nimeni nu-i dibuie, e pt cine vrea sa creada. 

Link spre comentariu

Va dati seama, stimati tovarasi, ce a ajuns lumea? Pe vremuri, la Tour de France (azi Tour de Farce), se dopau aia cu o sticla de vin rosu. Si urcau muntii fara bitzicle de carbon cu n-spe mii de viteze.

Link spre comentariu
Acum 3 ore, franzm a spus:

Va dati seama, stimati tovarasi, ce a ajuns lumea? Pe vremuri, la Tour de France (azi Tour de Farce), se dopau aia cu o sticla de vin rosu. Si urcau muntii fara bitzicle de carbon cu n-spe mii de viteze.

Se numește evoluție. Dacă pe Iolanda Balaș o transportai în timp, cu 20 ani mai târziu și cu stilul ei de sărit, nu făcea mare brânză. Dar la vremea ei a fost campioană. 

https://www.facebook.com/bastion.tv/videos/1031283868528725/?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v

Link spre comentariu
Acum 3 ore, franzm a spus:

Conta și cu cine-l bea.

image-2021-04-2-24707726-41-ploiesteanu-

"Lume multă, oameni puțini."

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări