Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Discuții diverse II

Postări Recomandate

• Răspunsuri 491
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Toata treaba asta cu parodia religioasa sau nu (depinde pe cine intrebi) mi-a adus aminte cum au rectionat unii americani in 1966 intr-un inteviu cu Beatles (in Birmigham, Albama) cand au declarat ca in Anglia sunt mai populari decat Jesus.(si chiar erau)

RR

Editat de roadrunner
Link spre comentariu

Eu am lasat la o parte tenta religioasa, se pare ca multi nu inteleg, dar chiar asa e. Nu ma pasioneaza domeniul. Dar sa vii cu panarama aia la un eveniment de talie mondiala, mi se pare un gest de prost gust si o imagine nu prea favorabila. Asta-i tot. Ca unii mai vad si alte aspecte, e problema lor. Tampenia aia nu avea ce cauta in deschiderea olimpiadei.

Acum 9 minute, roadrunner a spus:

au declarat ca in Anglia sunt mai populari decat Jesus.

O vreme chiar au fost, si ce e rau in asta?

Link spre comentariu
50 minutes ago, doru3160 said:

Detii adevarul absolut. Multumit?

Am obiceiul să mă îndoiesc când au rahaturi ca ăsta rostogolite prin presă sau facebuci.
Citat:
"Ce n’était pas du tout la Cène, mais le Festin des Dieux de Jan Harmensz van Biljert, peint vers 1635 et conservé au Musée Magnin à Dijon. Au centre de la table, ce n'est pas le Christ, mais Apollon couronné. Bacchus-Dionysos est allongé au premier plan. Plus clair maintenant?"

festin2.jpg

Link spre comentariu
4 minutes ago, doru3160 said:

Nu le da importanta, e simplu.

Cam dau importanță la orice este în jurul meu.
De aceea am căutat și alte păreri referitoare la "Cina" cea pângărită.
Și am găsit.

Link spre comentariu

Un handralau "invinge" o femeie la box. Mare realizare 

... 

Jocurile astea olimpice nu mai au nimic cu sportul, ci cu blasfemie impotriva lui Iisus Hristos, batjocura asupra crestinilor, calcare in picioare valorilor pe care a fost construita societatea, intoctrinare si spalare pe creier cu noua ideologie woke. Minunata lume noua ! Umanitatea  adusa la cel mai inalt grad de indobitocire. 

Link spre comentariu
Acum 2 ore, cmariuss a spus:

Jocurile astea olimpice nu mai au nimic cu sportul, ci cu blasfemie impotriva lui ...

Nu mai exagerați și dramatizați in mod inutil! Atâta timp cât la JO există cel puțin un sportiv care face cu adevărat performanță, in realitate sunt cu miile, se poate spune cu siguranță că acestea au legătură cu sportul.

De ce duceți in derizoriu munca acestor oameni care și-au dedicat viața sportului de performanță? Pentru câteva minți rătăcite înseamnă că JO nu au legătură cu sportul?

Dacă vă credeți așa bun creștin de ce încălcați porunca a treia?

Link spre comentariu
1 oră în urmă, merck a spus:

Performanta are in spate dopingul, fara nu obtii nici o performanta. Dopingul = inselaciune, furaciune => nu se conjunga cu sportul! Pana si la sah exista doping!

Concluzii de pe FakeBook de la unii care au aflat un cuvânt nou și interesant, știu ei că toți sportivii de la JO se dopează.

Link spre comentariu
1 oră în urmă, merck a spus:

Performanta are in spate dopingul, fara nu obtii nici o performanta. Dopingul = inselaciune, furaciune => nu se conjunga cu sportul! Pana si la sah exista doping!

Si cu testarile cum ramane? O fi fost Popovici dopat? Ma indoiesc. Inseamna ca rationamentul tau nu sta in picioare.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări