val Postat Iulie 31 Partajează Postat Iulie 31 (editat) @Branca, fără să vă supărați, despre ce simptome asociate va referiți? Editat Iulie 31 de val Link spre comentariu
BRANCA Postat Iulie 31 Partajează Postat Iulie 31 val.Aici un link cu câteva date.Efectele diabetului pot fi şi mai numeroase ca cele din link... https://www.drmax.ro/articole/diabetul-zaharat-tipuri-cauze-simptome-tratament Link spre comentariu
cmariuss Postat August 1 Partajează Postat August 1 @cloudy....Lgebetisti Grasa de 150kg, evreica, quer si lesbiana cu mixerul in fata a recunoscut. Postand pe pagina de Twiter "The New gay Testament". Ce am ajuns, noi crestinii, si nu numai bataia de joc a specimenelor astora cu probleme mari la mansarda ? Sa se manifeste in particular, nu in vazul lumii si mai ales copiilor. Link spre comentariu
cloudy Postat August 1 Partajează Postat August 1 Apropo de "Cina" de la Paris și indignarea profundă a anumitor credincioși: Citat: „Cina cea de taină” ar fi numai un produs artistic, iar singura persoană care ar fi putut să se simtă lezată de spectacolul creat, la deschiderea celei mai importante competițiii sportive, ar fi fost chiar realizatorul picturii, Leonardo da Vinci. Leonardo s-ar fi simțit jignit? Întrucât sunt întrebat în continuare ce părere am în legătură cu «scandalul» deschiderii Olimpiadei de la Paris, să ne deslușim: Imaginea «Cinei cea de taină» nu vine din Biblie. În Evangheliile sinoptice, Matei, Marcu, Luca, nu există niciun fel de indicații de așezare a personajelor, nu se spune că Iisus era la mijlocul unei mese lungi și nu în capul mesei, că toate personajele sunt plasate teatral de o singură parte a mesei, cu fața la privitor, sunt doar pomenite cuvintele Mântuitorului când le dă apostolilor pâinea și vinul. Nici în Evanghelia după Ioan nu există, dar apar elemente vizuale de acțiune, mult mai puțin prezente în mintea credincioșilor sub titlul «Cina cea de taină»: Iisus se dezbracă de haine și se încinge cu un ștergar (dacă-l vedeam în spectacol pe Hristos în pielea goală, cu un prosop în jurul șoldurilor, era un scandal și mai mare, nu?) și spală picioarele apostolilor, apoi intinge cu o bucățică de pâine pe care i-o oferă lui Iuda, ca semn al trădării ce va să vină. «Cina cea de taină», așa cum e întipărită în conștiința publică, este creată de imaginația artistică a lui Leonardo da Vinci. E O FICȚIUNE PICTURALĂ. Prin urmare, poate doar Leonardo s-ar fi putut simți ofensat de remontarea „netradițională” a „Cinei…” sale în deschiderea Olimpiadei. Ceea ce e greu de crezut, dat fiind că L`Uomo Universale a fost acuzat de către autoritățile din Florența de două ori pentru homosexualitate, a făcut închisoare pentru asta, dar a scăpat de pedeapsa standard în epocă, castrarea și arderea pe rug. Link spre comentariu
Marele Savant Postat August 1 Partajează Postat August 1 Acum 46 minute, cmariuss a spus: Lgebetisti Grasa de 150kg, evreica, quer si lesbiana cu mixerul in fata a recunoscut. Postand pe pagina de Twiter "The New gay Testament". Ce am ajuns, noi crestinii, si nu numai bataia de joc a specimenelor astora cu probleme mari la mansarda ? Sa se manifeste in particular, nu in vazul lumii si mai ales copiilor. zici ca nu se uita copiii la filme prono pe internet sau la tv? ma refer doar la pronografia heterosexuala! Acum 21 minute, cloudy a spus: «Cina cea de taină», așa cum e întipărită în conștiința publică, este creată de imaginația artistică a lui Leonardo da Vinci. E O FICȚIUNE PICTURALĂ. Prin urmare, poate doar Leonardo s-ar fi putut simți ofensat de remontarea „netradițională” a „Cinei…” sale în deschiderea Olimpiadei. Observ ca se evita mai peste tot comunicatul public si oficial al celor care au facut circul respectiv, ca acesta nu are nici o legatura cu ''Cina...'' si specifica sursa de inspiratie! Link spre comentariu
validae Postat August 1 Partajează Postat August 1 Am despărțit în alt topic discuțiile despre directiva CE ce ar obliga producătorii să asigure schemele service și piese de schimb facil de găsit la aparatură, vă rog să continuați acolo dacă doriți să dezvoltați subiectul... Link spre comentariu
validae Postat August 1 Partajează Postat August 1 Acum 2 ore, Marele Savant a spus: zici ca nu se uita copiii la filme prono pe internet sau la tv? ma refer doar la pronografia heterosexuala! Observ ca se evita mai peste tot comunicatul public si oficial al celor care au facut circul respectiv, ca acesta nu are nici o legatura cu ''Cina...'' si specifica sursa de inspiratie! Acel comunicat e doar o încercare de a ,,spăla,, prestigiul șifonat de producătorul gay al circului respectiv. Aluzia clară la tabloul de inspirație biblică al lui Leonardo e vizibil oricui a văzut pictura, doar comparați ce ați văzut în circul de deschidere și ce vedeți în respectivul tablou citat și vă lămuriți. Producătorul spune ,,Am vrut să fim doar ,,incluzivi,, și să arătăm că îi includem pe toți, indiferent de orientarea sexuală....,,. De parcă Olimpiada despre orientările sexuale este de fapt.... Nu trebuie să fii ultraortodox ca să te deranjeze astfel de spectacole de prost gust, plasate în deschiderea unor competiții ca Olimpiadele.Cei de alte orientări sexuale își pot face cunoscute preferințele destul în ,,paradele lgbt,, anuale.... Link spre comentariu
roadrunner Postat August 1 Partajează Postat August 1 (editat) cred ca nici un comunicat sau scuza nu va putea sa mai schimbe trecutul (adica ce au aratat) - am devenit o societate complicata plina de victime si victimizare. Noroc cu turcul ala care a luat argintul olimpic la tir (pistol) cu mana in buzunar, care arata ca viata de fapt e foarte simpla daca ai valoare. RR Editat August 1 de roadrunner Link spre comentariu
sesebe Postat August 1 Partajează Postat August 1 Tabloul pictat de Leonardo infatiseaza un grup de barbati imbracati in rochii (chiar daca vrei sa le numesti altfel tot rochii ramin). Deci tot scandalul acesta este fortat si nu reprezinta nimic concret fiind generat de niste frustrati religiosi ce nu reusesc sa-si vada lungul nasului. Link spre comentariu
doru3160 Postat August 1 Partajează Postat August 1 Macar sa vada lumea care se angreneaza in discutie despre ce e vorba. Eu nu tratez problema dpdv religios, dar parodierea unei picturi celebre nu mi se pare o idee inspirata la un eveniment de asemenea anvergura. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat August 1 Partajează Postat August 1 Acum 23 minute, sesebe a spus: Tabloul pictat de Leonardo infatiseaza un grup de barbati imbracati in ROCHII (chiar daca vrei sa le numesti altfel tot ROCHII ramin). nicidecum nu sint rochii , tovarasu* academician ... barbatii iudei din epoca aceea purtau TOGA si/sau ROBA si/sau TUNICA si / sau MANTIE --- in functie desigur si de clasa sociala din care faceai parte --- ... https://jurnalul.ro/special-jurnalul/reportaje/muntele-credintei-hainele-lui-iisus-631599.html Link spre comentariu
cloudy Postat August 1 Partajează Postat August 1 (editat) 2 hours ago, doru3160 said: dar parodierea unei picturi celebre nu mi se pare o idee inspirata la un eveniment de asemenea anvergura. Imaginația (și nu numai!) privitorilor a dus la asemenea asocieri. De ce nu ar putea fi vorba de parodierea unei picturi mai puțin celebre care chiar are legătura cu Olimpiada ? Editat August 1 de cloudy Link spre comentariu
doru3160 Postat August 1 Partajează Postat August 1 E opinie personala, nu stiu de ce-mi ceri mie socoteala. Fa si tu o scrisoare deschisa si publica, vezi ce raspuns primesti. Daca ar fi dupa mine, parodierea oricarei caricaturi nu prezinta interes. Insa aici vorbim de o pictura celebra a lui da Vinci. Link spre comentariu
cloudy Postat August 1 Partajează Postat August 1 Totuși, hai să fim serioși. Cei mai afectați de evenimentul "Cina" au fost cei mai puțin instruiți care oricum credeau că Leonardo ăsta este ceva extremă dreapta pe la Real Madrid. Ceva gen pademie. Principalii dătători cu părerea despre ARN au fost ăia pe care profesorii îi strigau "zi tu ală din ultima bancă". Link spre comentariu
Postări Recomandate