Marele Savant Postat Iulie 30 Partajează Postat Iulie 30 Acum 27 minute, BRANCA a spus: Posibil ca alimentația şi poluarea să fie principalele cauze... Inca o data: se traiesste mai mult si mai bine fata de epoca lipsita de poluare si in care se minca sanatos! Desi, iti trebuie multa dragoste fata de conducatorul suprem, ca sa te faci ca nu stii de marile combinate chimice sau fabricile de ciment, ori termocentralele pe carbune, unde nu existau nici un fel de metode de protectie a mediului, ca atare poluau cite 5 judete in jur! Link spre comentariu
iuliantv Postat Iulie 30 Partajează Postat Iulie 30 Acum 7 minute, Marele Savant a spus: cazanele pe 4 roti care au ocupat fiecare cm patrat disponibil, tv-urile de2 metri, materiale de constructii sau de finisare pentru vilele de neam prost si restul chestiilor moderne, care ne usureaza viata, au pretul lor si in planul sanatatii noastre! Cu toate astea, speranta de viata este aproape dubla, fata de epoca cind ''se minca sanatos''! Ati omis sa spuneti si ca traiau mult, unii chiar si pina la 40 de ani!!! corect.la 60 si ceva de ani daca mureau .se spunea ca e batran tata a murit la 46 ani prin 96 cu multiple boli,si nu era betiv,la 1-2 luni o facea lata cu prietenii,fuma 1 pachet de carpati,mararesti ,la 2 zile,mancau putin si prost ca sa ajunga copiilor,si cu toate astea tot nu ne ajungea Link spre comentariu
Marele Savant Postat Iulie 30 Partajează Postat Iulie 30 Nu exista! parizerul ceausit si salamul cu soia de epoca erau cele mai sanatoase alimente! Link spre comentariu
merck Postat Iulie 30 Partajează Postat Iulie 30 Acum 21 minute, iuliantv a spus: corect.la 60 si ceva de ani daca mureau .se spunea ca e batran tata a murit la 46 ani prin 96 cu multiple boli,si nu era betiv,la 1-2 luni o facea lata cu prietenii,fuma 1 pachet de carpati,mararesti ,la 2 zile,mancau putin si prost ca sa ajunga copiilor,si cu toate astea tot nu ne ajungea Mai corect este 60 si ultimul spre 75 era varsta cand se termina ghemul. La mine in familie ghemul s-a terminat intre 75 si 82 de ani. Cu erau "alergici" la medicina, spitale, pastile . De ce nu scrii si care au fost multiplele boli de care a suferit tatal tau? Pana prin 1980-1981 nu poti spune ca se manca prost, ultimii ani au fost groaznici, dar in 7-8 ani nu poti spune ca alimentatia i-a facut praf pe romani ca nu erau asa multe inmormantari. Asa pot sa-ti spun si eu ca am colega de clasa care nu va mai bifa jubileul si parintii erau foarte potenti finaciar! Link spre comentariu
doru3160 Postat Iulie 30 Partajează Postat Iulie 30 Acum 4 minute, merck a spus: Mai corect este 60 si ultimul spre 75 era varsta cand se termina ghemul. Bunicul meu a murit la 90 ani de moarte bună, nu a avut nici o internare la viața lui, iar doctorul l-a văzut de max 5 ori în viata lui. Nici pt dinți nu a vrut sa meargă. A murit desculț în gură. Manca cu gingiile. Bunica a murit la 82 ani. Într-adevăr, acum toți au speranța de viață mai mare. Toți dau în primire la peste 100 ani, ca avem coca cola și Red Bull. Link spre comentariu
iuliantv Postat Iulie 30 Partajează Postat Iulie 30 Chiar acum, merck a spus: Mai corect este 60 si ultimul spre 75 era varsta cand se termina ghemul. La mine in familie ghemul s-a terminat intre 75 si 82 de ani. Cu erau "alergici" la medicina, spitale, pastile . De ce nu scrii si care au fost multiplele boli de care a suferit tatal tau? Pana prin 1980-1981 nu poti spune ca se manca prost, ultimii ani au fost groaznici, dar in 7-8 ani nu poti spune ca alimentatia i-a facut praf pe romani ca nu erau asa multe inmormantari. Asa pot sa-ti spun si eu ca am colega de clasa care nu va mai bifa jubileul si parintii erau foarte potenti finaciar! pana in anii 80 sa mancat din banii imprumutati dece nu spun ce boli anume? pentru ca eram copil tin minte de cardiopatie ischemica,ceva cu stomacul,lua dicarbocalm,si bicarbonat,ulcer duodenal parca, ceva la pancreas.....eram copil nu tin minte ce si cum,stiu ca avea zilnic pastile la tara poate taranul mai putea piti ceva,dar la oras ajungea sa se certe pentru tacamuri de pui si pui rachete cum le ziceau ai nostrii,era un pui slab cat un cormoran,in schimb avea 4 capete,4 ghiare si vre.o 4 gaturi inghesuite in interior Link spre comentariu
Marele Savant Postat Iulie 30 Partajează Postat Iulie 30 Ia sa vedem ce zice Autoritatea Suprema Wikipedia: '' Speranța de viață în România [modificare | modificare sursă] În România, speranța de viață la naștere în 1900 era de doar 36,4 ani.[22] Secolul al XX-lea a fost martorul unui progres imens, în 1974-1975 aceasta ajungând la 69,3 ani.[22] În anul 2011, speranța medie de viață era de 73,98 de ani (70,5 ani în cazul bărbaților și 77,6 ani în cel al femeilor).[22] România se află pe locul 109 în clasamentul mondial al speranței de viață, pe primul loc aflându-se Monaco, cu 89,7 ani.[22] În România speranța de viață pentru bărbați a progresat de la 67,4 ani în 2001 la 69,2 ani în anul 2006. Pentru femei speranța de viață a progresat, în același interval, de la 75,6 ani la 76,1 ani.[23] În 2010 speranța medie de viață este de 70 de ani la bărbați și 77,1 ani la femei, până în 2030 putând urca cu 5,9 ani la bărbați și 4,4 ani la femei.[24] Speranța de viața a bărbaților este estimată să crească la 81,8 ani în 2060, iar a femeilor - la 86,7 ani.[25]'' Link spre comentariu
maxente Postat Iulie 30 Partajează Postat Iulie 30 Doi oameni de aici fac miscare si restu pauza ? Si ne mai miram de obezitate si probleme de sanatate cand oamenii isi plang pasii facuti pana la magazinu din cartier. Daca as fi intrebat cine de aici bea cate o tzuiculitza, vin sau bere pe zi, cred ca era toata lumea cu mainile pe sus. Link spre comentariu
doru3160 Postat Iulie 30 Partajează Postat Iulie 30 Acum 38 minute, iuliantv a spus: pana in anii 80 sa mancat din banii imprumutati Și acum pe ce bani mănânci? Dacă nu ești lămurit, vezi deficitul bugetar, și se rezolvă. Știu, PIB ul e barosan, dacă ne încordam, plătim datoriile externe dintr-o palitura...dar noi nu vrem, ne place așa, la caiet. Link spre comentariu
Marele Savant Postat Iulie 30 Partajează Postat Iulie 30 Acum 10 minute, maxente a spus: Doi oameni de aici fac miscare si restu pauza ? Si ne mai miram de obezitate si probleme de sanatate cand oamenii isi plang pasii facuti pana la magazinu din cartier. Daca as fi intrebat cine de aici bea cate o tzuiculitza, vin sau bere pe zi, cred ca era toata lumea cu mainile pe sus. eu merg pe jos de cite ori am timp. de asemenea merg pe jos de la statia de metrou mihai bravu pina la job si retur, adica circa 20 de minute pe sens! am facut recent un test de efort combinat cu o ecografie cardiaca si rezultatul a fost OK. Dar se mai poate muri din multe alte motive, nu doar de infarct! Acum 14 minute, doru3160 a spus: Și acum pe ce bani mănânci? Dacă nu ești lămurit, vezi deficitul bugetar, și se rezolvă. Știu, PIB ul e barosan, dacă ne încordam, plătim datoriile externe dintr-o palitura...dar noi nu vrem, ne place așa, la caiet. Ca procent din PIB stam mai bine ca majoritatea tarilor! probabil ca asta ii face pe unii sa dea in icter! Link spre comentariu
iuliantv Postat Iulie 30 Partajează Postat Iulie 30 (editat) Acum 11 minute, doru3160 a spus: Și acum pe ce bani mănânci? Dacă nu ești lămurit, vezi deficitul bugetar, și se rezolvă. Știu, PIB ul e barosan, dacă ne încordam, plătim datoriile externe dintr-o palitura...dar noi nu vrem, ne place așa, la caiet. da,dar tot pui de comunisti ne conduc,gen Ciolacu,unul care debia citea de pe foaie cand era pus in functie,exact ca tatucul lui .Ceausescu,si asta tot asa se lauda cu cresterea puterii de cumparare,dar preturile in unele cazuri s.au dublat,pe cand venitul a primit o marire de maxim 20% .dar acum macar ai posibilitatea sa pleci la mai bine,,sclavi la straini,, cum ar zice puii de comunisti ,asta daca i.ti place munca si te tin si oasele,nu ca in epoca de haur tinut in lanturi la limita supravietuirii,,sclav in propia tara,, cum as spune eu Editat Iulie 30 de iuliantv Link spre comentariu
doru3160 Postat Iulie 30 Partajează Postat Iulie 30 Acum 41 minute, iuliantv a spus: ,si asta tot asa se lauda cu cresterea puterii de cumparare,dar preturile in unele cazuri s.au dublat,pe cand venitul a primit o marire de maxim 20% .dar acum macar ai posibilitatea sa pleci la mai bine,,sclavi la straini,, cum ar zice puii de comunisti Vezi ca te iau în primire cozile de topor. Cum îndrăznești sa zici asa ceva? E numa' lapte și miere... laptele nu e făcut din lapte, și mierea vine din laboratoarele chinezesti. E bine. Link spre comentariu
daniels Postat Iulie 30 Partajează Postat Iulie 30 Ce legatura are carnea cu diabetul? Link spre comentariu
Postări Recomandate