juanete Postat Martie 28 Partajează Postat Martie 28 https://elektrotanya.com/thomann_t.amp_e-800_sch.pdf/download.html Buna ziua as dori sa modific un amplification schimbandui tranzistoarele de putere si altele poate driverele PT o performanta mai mare si mai buna https://elektrotanya.com/thomann_t.amp_e-800_sch.pdf/download.html ce ar trebui sa skimb si cu ce?multimesc Link spre comentariu
validae Postat Martie 29 Partajează Postat Martie 29 Pentru o performanță mai bună, se recomandă să vinzi amplificatorul actual și să cumperi unul cu performanțe mai bune. Altfel e ca și cum ai lua o mașină ,,low cost,, și ai încerca s-o transformi în alt model. Dar o caroserie de Matiz nu poate susține un motor de Lamborghini....sper că ai înțeles analogia. Modificările făcute în scopul ,,îmbunătățirii,, în afară de faptul că nu vor aduce schimbări notabile, vor aduce costuri inutile și vor scădea valoarea amplificatorului, pentru că cine va vrea să-l cumpere va dori probabil să fie în starea originală, nu cu modificări. Nu mai luați de bune ,,sfaturile,, unora ce postează pe net tot felul de prostii, foarte multe postări de pe YouTube sunt făcute doar pentru a atrage vizualizări și reclame, implicit bani. E nevoie de ceva cultură tehnică pentru a discerne între sfaturi avizate și postări teribiliste sau dea dreptul iresponsabile.... Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 29 Partajează Postat Martie 29 Acum 11 ore, juanete a spus: Buna ziua as dori sa modific un amplification schimbandui tranzistoarele de putere si altele poate driverele PT o performanta mai mare si mai buna Asta o poate face doar un electronist cu experienta si doar de amorul artei. Ampul este foarte ok asa cum apare in schema prezentata, mai mult ce vrei sa-ti ofere? Pot fi inlocuiti finalii cu altii, dar de ce ai face asta? Ce nu-ti place la el? Link spre comentariu
juanete Postat Martie 29 Autor Partajează Postat Martie 29 On 3/28/2024 at 8:50 PM, juanete said: Daca se poate inlocui cu ceva mai bun care se obtine rezultate mai bine DC nu? Este o clasa H ,dar intre timp au aparut si tranzistoare multi mai performanti si cu fidelitate,imi spuneti ce wati reali are acest amp pe 4OHM si 8OHM?multumesc Link spre comentariu
validae Postat Martie 29 Partajează Postat Martie 29 Cred că ai greșit forumul, aici nu prea cred că vei găsi oameni care să te învete prostii.Probabil ai bani de aruncat și vrei o direcție.....mai bine fă o donație. Tu nu stii nici ce caracteristici are amplificatorul și cu toate astea vrei să-l ,,îmbunătățești,, montând ,,tranzistoare mai performante,, care o să scoată eventual un fum cu aromă de tămâie.... De ,,uleiul de șarpe,, ai auzit ? Ăla îți va face amplificatorul să sune îngerește.... Link spre comentariu
Усилитель Postat Martie 29 Partajează Postat Martie 29 Acum 35 minute, juanete a spus: intre timp au aparut si tranzistoare multi mai performanti Care ar avea nevoie de o sursa de alimentare mai performanta.... Link spre comentariu
modoran Postat Martie 29 Partajează Postat Martie 29 (editat) Vinde-l liniștit și cumpăra altceva mai puternic. De preferat din gama FBT, dynacord, electrovoice cu difuzoare cu tot, că alea sunt și mai importante. Editat Martie 29 de modoran Link spre comentariu
juanete Postat Martie 31 Autor Partajează Postat Martie 31 nea validae uite ca sau gasit cativa sami explice cum stau lucrurile,mai invata si tu de la ei ) On 3/29/2024 at 11:25 PM, Усилитель said: Care ar avea nevoie de o sursa de alimentare mai performanta.... Asa este Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 31 Partajează Postat Martie 31 Mai bine ne-ai scuti de prezenta. Ar fi un bine reciproc. Link spre comentariu
juanete Postat Aprilie 1 Autor Partajează Postat Aprilie 1 Saracii romanasii, au o mandrie care e o mare problema,trebuie sa invatati CA nu conteaza de la cine Invatati ,cel batran de la cel mic si cel mic de la cel mare si apoi vor fi si altele mai bune,toate cele bune Link spre comentariu
sebi Postat Aprilie 1 Partajează Postat Aprilie 1 intelegeti ca acel este la capat de putere,ce este greu de inteles ca trebuie alt amplif. Ce va nemultumeste la acesta? Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 2 Partajează Postat Aprilie 2 Nea juanete, dacă acel coleg (usiliteli) ți-a scris că niște tranzistori mai performanți ,,ar avea nevoie și de o sursă de alimentare mai performantă,, tu înțelegi și ce înseamnă asta ? Hai să-ți traduc eu, în limbaj tehnic. Asta înseamnă că trebuie să schimbi și sursa de alimentare a amplificatorului cu una cu tensiune mai mare.Că diferența de putere vine de la o tensiune mai mare... Asta înseamnă însă și creșterea puterii sursei (P=UxI), iar asta înseamnă automat schimbarea transformatorului cu unul mai mare. Care poate sau nu să încapă în locul celui vechi.Sau care va trebui eventual bobinat ,,la comandă,, fiindcă e posibil să nu găsești ceva existent exact la dimensiunile necesare și cu specificațiile respective.Și asta costă.... Apoi mărirea puterii va atrage după ea cerința unor radiatoare mai mari, sau ventilate suplimentar.Și astea costă și nu le găsești exact la dimensiuni, trebuie prelucrate.... Când eu ți-am recomandat că e mai recomandabil un alt amplificator, nu am scris să mă aflu în treabă. Te-au întrebat mai mulți colegi ce nu-ți convine la acest amplificator, așa cum e acum, dar nu ai răspuns.Tu vrei ,,performanță,, dar nici nu știi ce vrei de fapt... Schimbarea doar a tranzistorilor cu unii ,,mai performanți,, nu va aduce nimic sesizabil ca performanță. Acum înțelegi de ce ? Dacă ești de altă naționalitate decât ,,săracii românași,, care te învață de bine, mergi domnule pe un forum străin, unde te vor învăța poate niște nemți același lucru... Link spre comentariu
Postări Recomandate