Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV Myria MY 42735

Postări Recomandate

Buna ziua, stie cineva ce modele de lampi cu catod rece CCFL, are un TV Myria MY 42735 cu diagonala de 108 cm? Am acest TV si nu mai am imagine deoarece lampile au cedat. Nimenu nu il repara si nici nu pot sa il car pt ca este greu :( Am de unde sa cumpar lampile dar as dori modelul ( pentru a nu ma chinui sa dezmembrez.

Multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iuliantv

2

• Myra

2

• dan-a2

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Acum 1 oră, Myra a spus:

Buna ziua, stie cineva ce modele de lampi cu catod rece CCFL, are un TV Myria MY 42735 cu diagonala de 108 cm? Am acest TV si nu mai am imagine deoarece lampile au cedat. Nimenu nu il repara si nici nu pot sa il car pt ca este greu :( Am de unde sa cumpar lampile dar as dori modelul ( pentru a nu ma chinui sa dezmembrez.

Multumesc

e de 106 cm,teoretic display  T420XW01 se pot monta barete led cu ceva modificari si rezulta destul de bune,dar si acolo e cost,mai mult manopera decat barete,dar si sa schimbati toatele  lampile e iarasi cost 

teoretic sant 20 buc cate 2 pe un canal

https://archiwum.allegro.pl/oferta/swietlowki-ccfl-955x3-5mm-t420xw01-v-b-i13017695780.html

Editat de iuliantv
Link spre comentariu
Acum 13 minute, dan-a2 a spus:

Cred ca nici nu prea se gasesc lampi poate din dezmembrari..

foarte corect,doar vre.o spartura statuta degeaba,daca e una tot muncita intensiv nu se merita 

Link spre comentariu
  • 6 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări