Myra Postat Martie 28, 2024 Partajează Postat Martie 28, 2024 Buna ziua, stie cineva ce modele de lampi cu catod rece CCFL, are un TV Myria MY 42735 cu diagonala de 108 cm? Am acest TV si nu mai am imagine deoarece lampile au cedat. Nimenu nu il repara si nici nu pot sa il car pt ca este greu :( Am de unde sa cumpar lampile dar as dori modelul ( pentru a nu ma chinui sa dezmembrez. Multumesc Link spre comentariu
iuliantv Postat Martie 28, 2024 Partajează Postat Martie 28, 2024 (editat) Acum 1 oră, Myra a spus: Buna ziua, stie cineva ce modele de lampi cu catod rece CCFL, are un TV Myria MY 42735 cu diagonala de 108 cm? Am acest TV si nu mai am imagine deoarece lampile au cedat. Nimenu nu il repara si nici nu pot sa il car pt ca este greu :( Am de unde sa cumpar lampile dar as dori modelul ( pentru a nu ma chinui sa dezmembrez. Multumesc e de 106 cm,teoretic display T420XW01 se pot monta barete led cu ceva modificari si rezulta destul de bune,dar si acolo e cost,mai mult manopera decat barete,dar si sa schimbati toatele lampile e iarasi cost teoretic sant 20 buc cate 2 pe un canal https://archiwum.allegro.pl/oferta/swietlowki-ccfl-955x3-5mm-t420xw01-v-b-i13017695780.html Editat Martie 28, 2024 de iuliantv Link spre comentariu
dan-a2 Postat Martie 28, 2024 Partajează Postat Martie 28, 2024 Cred ca nici nu prea se gasesc lampi poate din dezmembrari.. Link spre comentariu
iuliantv Postat Martie 28, 2024 Partajează Postat Martie 28, 2024 Acum 13 minute, dan-a2 a spus: Cred ca nici nu prea se gasesc lampi poate din dezmembrari.. foarte corect,doar vre.o spartura statuta degeaba,daca e una tot muncita intensiv nu se merita Link spre comentariu
Myra Postat Octombrie 4, 2024 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2024 (editat) Am vazut ceva pe Ali, dar sunt pe marimi ( lungime si grosime ) Luminile sunt lampi cu catod rece CCFL Editat Octombrie 4, 2024 de Myra informatii extra Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum