Florin Miroiu Postat Martie 29 Autor Partajează Postat Martie 29 Salut. Pentru că rezervările pe care le au făcut unele persoane de aici le a expirat trimpul se întorc la vânzare următoarele Lampi. Prețul pentru toate 12buc este de 100lei sau 15 buc la alegere. Reamintesc, rezervarea este valabilă 24 h cu primirea locației pe WhatsApp. 0724342545. ebl 21 cu socluri ×2, uch21 ,6e5c, 6h9c, ef 11×2, ech11×2 ,ebf11×2, ebc 11. Link spre comentariu
Tanase Ion Postat Martie 29 Partajează Postat Martie 29 La 28.03.2024 la 7:49, sonic11 a spus: Rog colegul @sonic11 sa-mi ia si cele 2buc ebl21 cu socluri ptr mine Link spre comentariu
sonic11 Postat Martie 29 Partajează Postat Martie 29 Acum 6 minute, Tanase Ion a spus: Rog colegul @sonic11 sa-mi ia si cele 2buc ebl21 cu socluri ptr mine Adăugați și pe cele ale colegului Tănase in contul meu. Link spre comentariu
imreberes Postat Martie 29 Partajează Postat Martie 29 Mii de scuze, dar n-am avut azi timp de nimic, pregatindu-se de sarbatori. Daca e posibili sa ajunga la mine TOT lotul de lampi e bine, daca am intarziat -asta e. Link spre comentariu
Tanase Ion Postat Martie 29 Partajează Postat Martie 29 Acum 5 minute, sonic11 a spus: Adăugați și pe cele ale colegului Tănase in contul meu. Multumesc frumos colegu, raman dator Link spre comentariu
ALVIN Postat Martie 29 Partajează Postat Martie 29 (editat) Salut, vreau eu EF11 si celelalte din aceeasi categorie (7 buc. in total). Va contacteez pe WA. Intre timp a postat @imreberes, daca doreste lampile ma retrag. Editat Martie 29 de ALVIN Link spre comentariu
imreberes Postat Martie 29 Partajează Postat Martie 29 Ieri seara le-am rezervat eu lampile, dar azi nu am avut timp sa ma bag in fata calculatorului. N-am trimis adresa pe whatsap-asa era, era greseala mea. Tuburile din seria 11 si cele 21 erau ca piese pt reconditionat radiouri-am vreo 60 de buc acasa si toate cu lampi. Restul pt aplicatii audio. Daca proprietarul mi le da mie e bine, daca nu-sa fie fericiti cei noi veniti. Numai sa nu uite de trimiterea adresei. Link spre comentariu
ALVIN Postat Martie 29 Partajează Postat Martie 29 Ok, pentru tine, succes la restaurari. Link spre comentariu
sonic11 Postat Martie 29 Partajează Postat Martie 29 Acum 32 minute, imreberes a spus: Ieri seara le-am rezervat eu lampile, dar azi nu am avut timp sa ma bag in fata calculatorului. N-am trimis adresa pe whatsap-asa era, era greseala mea. Tuburile din seria 11 si cele 21 erau ca piese pt reconditionat radiouri-am vreo 60 de buc acasa si toate cu lampi. Restul pt aplicatii audio. Daca proprietarul mi le da mie e bine, daca nu-sa fie fericiti cei noi veniti. Numai sa nu uite de trimiterea adresei. Draga domnule, condițiile domnului Florin au fost clare, nu faceți caz și nu o luați personal! Postul meu a venit după anunțul in care lampile au fost readuse la vânzare lucru care spune că ce ați discutat anterior a picat. Nu e căzu sa reacționați așa...daca ați avut nevoie de ceva ce a fost rezervat de mine, v-am cedat respectivul reper. Link spre comentariu
imreberes Postat Martie 30 Partajează Postat Martie 30 Nu am zis nimic de D-voastra am zis ca eu eram vinovat. Ca doar pana acum ne-am inteles omeneste. Nici acum n-am ce comenta la adresa D-voastra. Repet, lampile ramase doresc eu. Link spre comentariu
Florin Miroiu Postat Martie 30 Autor Partajează Postat Martie 30 Salut. Deci pentru dl sonic11 6e5c ebl21×2 cu socluri. Și restul? Daca nu primesc locația de expediție rezervarea nu o fac. Și dl imreberes a făcut prima rezervare joi la 17. Link spre comentariu
Florin Miroiu Postat Martie 30 Autor Partajează Postat Martie 30 Salut. ATENTIE s-au vandut toate lămpile. In scurt timp vor apărea altele. Dacă aveți nevoie de anumite tipuri postările aici și voi căuta în colecția mea de Lampi. Link spre comentariu
Tanase Ion Postat Martie 30 Partajează Postat Martie 30 (editat) Buna seara, daca aveti UCH11, UCL11, UY11, EM11, EM83, EM85, EAM86, EMM801, EMM803,ELL80, ECLL800, EZ80, EL34, EL84, EZ81, GZ34, 6sn7, ecc83, ecc85, ecc88, si din lampile ptr un radio Marelli rd230 (am sa revin cu seriile acestora) cu stima si respect multumesc frumos. Editat Martie 30 de Tanase Ion Link spre comentariu
ALVIN Postat Martie 31 Partajează Postat Martie 31 Buna ziua, pe mine ma intereseaza lampi tip EF11-12-13, ECH11, EBC11, EDD11. Duminica placuta! Link spre comentariu
Postări Recomandate