Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Postări Recomandate

Salut. Pentru că rezervările pe care le au 

făcut unele persoane de aici le a expirat trimpul se întorc la vânzare următoarele Lampi. Prețul pentru toate 12buc este de 100lei sau 15 buc la alegere. Reamintesc, rezervarea este valabilă 24 h cu primirea 

locației pe WhatsApp. 0724342545. 

ebl 21 cu socluri ×2, uch21 ,6e5c, 6h9c,

ef 11×2, ech11×2 ,ebf11×2, ebc 11.IMG_20240329_191604.thumb.jpg.77ffd8f46fa3baa5423c19de1dcb02b4.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 31
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Ieri seara le-am rezervat eu lampile, dar azi nu am avut timp sa ma bag in fata calculatorului. N-am trimis adresa pe whatsap-asa era, era greseala mea. Tuburile din seria 11 si cele 21 erau ca piese pt reconditionat radiouri-am vreo 60 de buc acasa si toate cu lampi. Restul pt aplicatii audio. Daca proprietarul mi le da mie e bine, daca nu-sa fie fericiti cei noi veniti. Numai sa nu uite de trimiterea adresei.

Link spre comentariu
Acum 32 minute, imreberes a spus:

Ieri seara le-am rezervat eu lampile, dar azi nu am avut timp sa ma bag in fata calculatorului. N-am trimis adresa pe whatsap-asa era, era greseala mea. Tuburile din seria 11 si cele 21 erau ca piese pt reconditionat radiouri-am vreo 60 de buc acasa si toate cu lampi. Restul pt aplicatii audio. Daca proprietarul mi le da mie e bine, daca nu-sa fie fericiti cei noi veniti. Numai sa nu uite de trimiterea adresei.

Draga domnule, condițiile domnului Florin au fost clare, nu faceți caz și nu o luați personal!

Postul meu a venit după anunțul  in care lampile au fost readuse la vânzare lucru care spune că ce ați discutat anterior a picat.

Nu e căzu sa reacționați așa...daca ați avut nevoie de ceva ce a fost rezervat de mine, v-am cedat respectivul reper.

Link spre comentariu

Buna seara, daca aveti UCH11, UCL11, UY11, EM11, EM83, EM85, EAM86, EMM801, EMM803,ELL80, ECLL800, EZ80, EL34, EL84, EZ81, GZ34, 6sn7, ecc83, ecc85, ecc88, si din lampile ptr un radio Marelli rd230 (am sa revin cu seriile acestora) cu stima si respect multumesc frumos.

Editat de Tanase Ion
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări