Toni Marginean Postat Martie 26 Partajează Postat Martie 26 Stiti de unde se poate achizitiona barete pentru acest tv? Sunt 7 perechi, 6+7 leduri, model SVT470A47_REV04_R-TYPE_130710 si L bineinteles. Din cele 91 de leduri doar unul este defect si imi decupleaza sursa. Se poate si doar bareta cu ledul defect, chiar si second: SVT470A47_REV04_R-TYPE_130710. Link spre comentariu
ionel sm Postat Martie 26 Partajează Postat Martie 26 Le gasiti pe un sait extern daca nu va grabiti.Nu stiu daca pot sa dau nume aici. 195LEI livrare pe 18 aprilie. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Martie 26 Partajează Postat Martie 26 nu cred ca sta d Toni sa astepte atit de mult ... 263 ron/ set pret final cu tot cu transport ... in 2 zile il aveti la usa ... va trimit eu link-ul pe WA ... Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Aprilie 2 Autor Partajează Postat Aprilie 2 La 26.03.2024 la 14:11, misuraelectronic a spus: nu cred ca sta d Toni sa astepte atit de mult ... 263 ron/ set pret final cu tot cu transport ... in 2 zile il aveti la usa ... va trimit eu link-ul pe WA ... Multumesc, rezolvat! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum