Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV Vortex LED-V24ZH8DCF

Marius84

Postări Recomandate

Vă salut!

Televizor Vortex       LED-V24ZH8DCF

Placa de bază           CV9202L-X

Sursa                         LXC1202 ver. 1.0

Acest tv a ajuns la mine cu o diodă SR5100 în scurt.

Pentru că dușmanul binelui este mereu mai binele, am zis să pun o diodă pe radiator, să nu mai am probleme în viitor. În timp ce meșteream mecanic așezarea radiatorului diodei prin carcasă, mi-a căzut o tablă prin primarul sursei și s-a ars o diodă zenner de pe alimentarea circuitului integrat din sursă. Circuitul este minuscul, cu 6 picioare, dar capsula nu este inscripționată nicicum. Am pus un zenner de 15v în locul celei arse, în standby am 11v, în funcționare 15v, dar nu știu dacă aceasta este valoarea corectă  diodei.

Televizorul funcționează, dar poate mă ajută cineva cu valoarea exactă a diodei.

Mulțumesc anticipat!

Editat de Marius84
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Marius84

3

• iuliantv

2

• misuraelectronic

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

este trecut pe circuit,spalat putin,putina pasta termo alba,sters din nou,pe uscat,si ramane vizibila inscriptia,sau cu camera foto telefon,focalizat din mai multe pozitii va reiesi si inscriptia

dupa care poate in functie de circuitul integrat ve.ti gasi o schema si poate identificati dioda,ce inscriptie are pe placa dioda?

deobicei au 12v pe iesire aceste surse,

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

Nici nu mă uitasem după incripția de pe placă. Pe placa mea este scris C104, dar nici vorbă de condensator, era diodă acolo. Este chiar inscripționată WL sau WD. Am dar cu pastă albă circuitul și se vede ceva de genul 63E12.

Aașez foto.

Circuitul integrat.jpg

Dioda.jpg

Inscriptie placă.jpg

Link spre comentariu
  La 26.03.2024 la 9:44, Marius84 a spus:

Circuitul este minuscul, cu 6 picioare, dar capsula nu este inscripționată nicicum.

Extinde  

ob2263 ... verifica  dispunerea  pinilor  comparativ  cu  datasheet-ul  de  pe  internet ...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări