Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

stepper bi-polar cu pic

sz3bbylA

Postări Recomandate

vreau sa comand un stepper bipolar si nu stiu exact cum ca nu sunt electronist profimotorul e la 12 v si vreau sa il comand cu un pic 16f84ce stiu e ca am un uln2803 , un 16f84 si imi mai trebe un circuit asemenetor cu uln dar inversul lui adica :daca la uln pui consumatoru tau la "+" si celalalt capat il legi la "out" si cind bagi la "in" semnal ....at circuitul tau se inchideeiacest circuit cred ca miar trebui sa amplific semnalu de la 5 la 12v cu esire pe fiecare out separatpoate ma ajutati cu denumirea unei componente ceva de genu astasau am auzit ca merge comandat cu mos, mai am irfz44n am mai gasit pe net ceva sheme dar mau ajutat sa pirlesc un pic deja , daca il mai pirlesc si pe asta care-l mai am sa zis cu minede facut vreau sal fac cit mai ieftin ca un CI de comanda de bipolar costa peste 500.000 si nu investesc ca e prea mult pt mine si 300.000cred ca miar trebui sa amplific semnalu de la 5 la 12v

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sz3bbylA

3

• sofian

2

• Badman

1

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări