Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Modificare sursa SMPS 12 V - intrebare

Postări Recomandate

• Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 15 ore, dumitrumy a spus:

In 8 ore nu ai reusit sa vezi ce rezistente duc din pin 1 al KA7500 la masa si care la tensiunea de iesire? 

?? Am scris mai sus ca este un "proiect de Duminica" - astazi este Duminica , problema este rezolvata , intradevar R40 (in cazul acestei surse) modificata dela 1,5Kohm , spre 1,2Kohm , rezolva problema .. chiar cu o generoasa plaja de tensiune pe iesire .R41 este rezistenta serie cu Led - ul martor (prezenta tensiune) , iar RSS1 este rezistenta inseriata cu semireglabilul -catre Gnd..

Multumesc foarte mult tuturor pentru ajutor (domnule Adrian ,va raman dator pentru raspunsul exact /la obiect dat ,fara alte comentarii).

Link spre comentariu

Ma bucur ca sfatul meu v-a fost cu folos!

Sa aveti grija cu acumulatorii foarte descarcati, pot pune in cap sursele astea, in rest pentru a revigora un acumulator la nevoie fac treaba buna.

Numai bine!

Adrian

Link spre comentariu
Acum 4 ore, vasile barsan a spus:

domnule Adrian ,va raman dator pentru raspunsul exact /la obiect dat ,fara alte comentarii

Si daca nu cunostea modelul, ce raspuns crezi ca ar fi dat?

Acum 3 minute, iuliantv a spus:

dar se pare ca cu toate ca unii sant doxa de teorie nu le foloseste la nimic

Vezi ca este o contradictie logica in ce scrii, daca cunostea teorie nu punea o intrebare asa simpla.

Link spre comentariu
Acum 4 ore, dumitrumy a spus:

Si daca nu cunostea modelul, ce raspuns crezi ca ar fi dat?

Vezi ca este o contradictie logica in ce scrii, daca cunostea teorie nu punea o intrebare asa simpla.

da aveti dreptate,la dumnealui erau doar vorbe frumoase ,vorbele teoretice erau de la restul ce o stiu,totusi nu inteleg genul acesta de topic lungit pe 2 pagini,in care i sa explicat de la inceput ce trebuie facut,si dupa 2 pagini multumeste ultimului venit ,cu toate ca noi restul 2 sau 3 i.am spus acelasi lucru de la inceput,si nu e vorba e mine,mie mi.a multumit inca din prima pagina ci la restul ce i.au oferit sfaturi

Editat de iuliantv
Link spre comentariu
Acum 22 ore, vasile barsan a spus:

Multumesc foarte mult tuturor pentru ajutor (domnule Adrian ,va raman dator pentru raspunsul exact /la obiect dat ,fara alte comentarii).

Eu am scris foarte clar..nu inteleg supararea..

Rog un moderator sa inchida topicul , multumesc!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări