Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Modificare sursa SMPS 12 V - intrebare

vasile barsan

Postări Recomandate

• Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iuliantv

5

• vasile barsan

5

• dumitrumy

4

• validae

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 15 ore, dumitrumy a spus:

In 8 ore nu ai reusit sa vezi ce rezistente duc din pin 1 al KA7500 la masa si care la tensiunea de iesire? 

?? Am scris mai sus ca este un "proiect de Duminica" - astazi este Duminica , problema este rezolvata , intradevar R40 (in cazul acestei surse) modificata dela 1,5Kohm , spre 1,2Kohm , rezolva problema .. chiar cu o generoasa plaja de tensiune pe iesire .R41 este rezistenta serie cu Led - ul martor (prezenta tensiune) , iar RSS1 este rezistenta inseriata cu semireglabilul -catre Gnd..

Multumesc foarte mult tuturor pentru ajutor (domnule Adrian ,va raman dator pentru raspunsul exact /la obiect dat ,fara alte comentarii).

Link spre comentariu

Ma bucur ca sfatul meu v-a fost cu folos!

Sa aveti grija cu acumulatorii foarte descarcati, pot pune in cap sursele astea, in rest pentru a revigora un acumulator la nevoie fac treaba buna.

Numai bine!

Adrian

Link spre comentariu

da exact ce am spus si eu la primul raspuns din acest topic,dar se pare ca cu toate ca unii sant doxa de teorie nu le foloseste la nimic,pactica ii omoara ,le trebuie un raspuns direct la ,,tinta,, ,,schimba aia,,

Link spre comentariu
Acum 4 ore, vasile barsan a spus:

domnule Adrian ,va raman dator pentru raspunsul exact /la obiect dat ,fara alte comentarii

Si daca nu cunostea modelul, ce raspuns crezi ca ar fi dat?

Acum 3 minute, iuliantv a spus:

dar se pare ca cu toate ca unii sant doxa de teorie nu le foloseste la nimic

Vezi ca este o contradictie logica in ce scrii, daca cunostea teorie nu punea o intrebare asa simpla.

Link spre comentariu
Acum 4 ore, dumitrumy a spus:

Si daca nu cunostea modelul, ce raspuns crezi ca ar fi dat?

Vezi ca este o contradictie logica in ce scrii, daca cunostea teorie nu punea o intrebare asa simpla.

da aveti dreptate,la dumnealui erau doar vorbe frumoase ,vorbele teoretice erau de la restul ce o stiu,totusi nu inteleg genul acesta de topic lungit pe 2 pagini,in care i sa explicat de la inceput ce trebuie facut,si dupa 2 pagini multumeste ultimului venit ,cu toate ca noi restul 2 sau 3 i.am spus acelasi lucru de la inceput,si nu e vorba e mine,mie mi.a multumit inca din prima pagina ci la restul ce i.au oferit sfaturi

Editat de iuliantv
Link spre comentariu
Acum 22 ore, vasile barsan a spus:

Multumesc foarte mult tuturor pentru ajutor (domnule Adrian ,va raman dator pentru raspunsul exact /la obiect dat ,fara alte comentarii).

Eu am scris foarte clar..nu inteleg supararea..

Rog un moderator sa inchida topicul , multumesc!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări