Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Postări Recomandate

Buna ziua. La acest tv lb5500 101 cm am schimbat baretele acum 3 ani. Acum iar leduri arse. Problema ca sunt f.scoapte distantierele care tin foliile difuzoare . Tepii aceia , clemele din plastic. Leduri gasesc dar distantierele sunt praf. Sunt 2 tipuri in el. Unde as gasi asa ceva?

Multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

ce va mai place unora sa taiati din modele si alte detalii ,sant satul de titluri gen seria 6000,si alte prescurtari gasite in anunturi,in care arunca ei din burta diagonale si alte detalii,in loc sa dea direct modelul,si in cazul dv de exemplu nu cred ca are 101cm ci mai degraba 106cm

42lb5500 sau 108 pentru 43lb5500

in fine

slabe chanse sa va vanda cineva doar acele distantere,doar sa apelati la un atelier de reparatii ce sa aiba multe dezmembrate,eu personal am cateva adunate,dar nu pentru vanzare ,sau cumparati un display spart complet,era acum mai bine de 1 an pe magazinul ,,lajumate,,cineva din arad,parca din lipova,ce vindea backlighturi cu displayuri sparte

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări