valentin78ro Postat Martie 20 Partajează Postat Martie 20 (editat) Buna Seara! Un frigider samsung no frost, se tot plimba temperatura din frigider si trece pe stecher. Apoi nunreactioneaza la.nicio comanda. Deseori din prima nu reactioneaza. La congelator sta in -21. La frigider se tot plimba . Toti condensatorii sunt ok. Si tesiunile de 12 si 5 v. Sa fie integratele in care vin firele din display? Editat Martie 20 de valentin78ro Adaugare text Link spre comentariu
valentin78ro Postat Martie 20 Autor Partajează Postat Martie 20 Acum 5 minute, valentin78ro a spus: Buna Seara! Un frigider samsung no frost, se tot plimba temperatura din frigider si trece pe stecher. Apoi nunreactioneaza la.nicio comanda. Deseori din prima nu reactioneaza. La congelator sta in -21. La frigider se tot plimba . Toti condensatorii sunt ok. Si tesiunile de 12 si 5 v. Sa fie integratele in care vin firele din display? Model RB31FDRNDSA Are leduri stanga dreapta. Integratele sunt uln2803g si utc 62783g Link spre comentariu
validae Postat Martie 21 Partajează Postat Martie 21 Vezi dacă funcționează ventilatorul, la astea nofrost este esențială circulația aerului și umidității. E posibil să se fi defectat/blocat ventilatorul sau clapeta de aer. Link spre comentariu
valentin78ro Postat Martie 21 Autor Partajează Postat Martie 21 Azi verific dupa amiaza si va anunt! Link spre comentariu
ecu Postat Martie 24 Partajează Postat Martie 24 am un frigider samsung no frost si am avut probleme cu rezistenta de decongelare am reparat-o si acum merge ok ,verifica si asta Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum