Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Curele magnetofon Tesla

stefan73

Postări Recomandate

Salutare, 

Așa cum spune titlul doresc să cumpăr un set de curele pentru magnetofon Tesla B115 și o tija metalică pe care am văzut-o că este ruptă la capătul de jos.

Mulțumesc. 

Screenshot_20240320_133312_Chrome.thumb.jpg.f36f012e1482958cc3151f42944eec05.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• stefan73

2

• Florin Miroiu

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Salut. Daca ai dimensiunile aproximative am eu foarte multe garnituri de diverse dimensiuni pentru dispozitive hidraulice care rezista și la temperatura. Am mai folosit pe post de curea și nu au fost probleme. Și pentru tija daca i mi dai dimensiunile exacte pot s o fac din sarma de inox sau alt material. 

Link spre comentariu
La 22.03.2024 la 21:15, Florin Miroiu a spus:

Salut. Daca ai dimensiunile aproximative am eu foarte multe garnituri de diverse dimensiuni pentru dispozitive hidraulice care rezista și la temperatura. Am mai folosit pe post de curea și nu au fost probleme. Și pentru tija daca i mi dai dimensiunile exacte pot s o fac din sarma de inox sau alt material. 

Bună ziua,

Dimensiunea curelei este 106 mm în diametru cu 2 mm grosime. Pentru tija nu am găsit dimensiunea ,sincer nici nu știu ce rol are,nu am gasit o schemă pe partea mecanică să îmi dau seama. Tija din magnetofon este ruptă în partea de jos.

Dacă aveți garnitura de mai sus vă rog frumos să mă anunțați .

Mulțumesc frumos. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări