Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

lm565

avyrez

Postări Recomandate

• Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Flor

1

• avyrez

1

• ddeliciu

1

Top autori în acest subiect

Sincer nu am priceput de ce nu l-ai folosit pe Gogu.

Dupa ce am tastat LM565 am ales prima linie si uite ce era la http://cache.national.com/ds/LM/LM565.pdf...

Sau la http://www.datasheetcatalog.com/datashe ... M565.shtml

Culmea e ca intre ele era si un anunt din " Forumul electronistilor ? View topic - lm565..www. elforum.info/viewtopic.php?f=13&t=27311 - 22k - În Cache - Pagini similare"

Daca ma memoria nu ma inseala acest integrat este descris si in volumul I de "Circuite integrate liniare. Manual de utilizare " Ed. Tehnica, prin 1981, sau '83. Dar cum cartea este este pe hartie si e veche..Dar zau ca merita citita si inteleasa. Si nu numai partea cu LM 565, dar si si mai ales TCA 150, MBA810, etc.. (asta pt incepatori)

PS. Te rog frumos, poti sa imi explici ce ai vrut sa zici prin "stie care un site"?

Link spre comentariu

Probabil vroia sa il trimiti direct la site-u producatorului sau la un site cu schema cerutaDin ceva timp vad ca Gogu sa cam idiotit, daca vrei sa cauti ceva tre sa dispui de ceva rabdare.......toate site-urile isi pun cuvinte cheie numai ca sa fie cnoscute fara sa aiba treaba cu acele cuvinte, si s-au mai infiintat niste motoare de cautare de unde gogu te trimite pe ele......daca nu ai rabdare te lashi, dar in acelasi timp poti sa gasesti la gogu informatii mult mai multe decat gasesti aici ! Scze de offtopicBafta !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări