M.Adrian Postat Martie 19 Partajează Postat Martie 19 Va salut! Am intrat de curand in posesia unei perechi de boxe Armonia 10W, cele negre. Ce ma intereseaza pe mine este acea eticheta de pe fata. La una din boxe acea eticheta lipseste si as vrea sa gasesc una sa o lipesc. Daca este cineva dintre voi in posesia etichetei sau stie pe altcineva care ar avea eticheta, m-ar interesa sa o cumpar, ori o incinta defecta la care eticheta inca e intreaga. O poza cu boxele am atasat mai jos, nu imi apartine dar sunt acelasi model de boxe. Link spre comentariu
zarra68 Postat Martie 20 Partajează Postat Martie 20 Salut o poti face la orice atelier de printuri,mergi cu cea pe care o ai,si se descurca ei. Link spre comentariu
M.Adrian Postat Martie 20 Autor Partajează Postat Martie 20 Chiar nu m-am gandit la varianta asta. Multumesc. Link spre comentariu
zarra68 Postat Martie 21 Partajează Postat Martie 21 Sa le spui sa caute un print mai gros,dar stiu ei,daca nu,pui un plastic subtire pe spate,il lipesti si iese treaba buna,am si eu o pereche,se aude bine pe germaniu/lampi.Spor Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum