Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

LG 55LB671V blocat pe logo

Postări Recomandate

• Răspunsuri 40
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Va salut ! 
 Userul @Florinel TV locuieste undeva in zona Iasi , am mers la dumnealui tot primavara si l-am gasit  calarind un tractor la munca campului . Intalnirea am stabilit pe forum fiindca semnalul la telefon se cam pierde in zona aceea .Este o persoana de mare calitate care respecta angajamentele luate . Scrietii mesaj privat , o sa va raspunda cand este liber.

Spartfonul cu mai multe chestii printre care numarul domniei sale de telefon sa dus in apa si a cam decedat , asa ca nu mai am acces la agenda de atunci. 

Editat de Barbaro
Link spre comentariu
Acum 16 ore, Barbaro a spus:

Va salut ! 
 Userul @Florinel TV locuieste undeva in zona Iasi , am mers la dumnealui tot primavara si l-am gasit  calarind un tractor la munca campului . Intalnirea am stabilit pe forum fiindca semnalul la telefon se cam pierde in zona aceea .Este o persoana de mare calitate care respecta angajamentele luate . Scrietii mesaj privat , o sa va raspunda cand este liber.

Spartfonul cu mai multe chestii printre care numarul domniei sale de telefon sa dus in apa si a cam decedat , asa ca nu mai am acces la agenda de atunci. 

i-am scris vreo 3 mesaje si inca nu a raspuns, poate o fi in campania agricola

Link spre comentariu
Acum 6 minute, nelu12 a spus:

Mersi de filmulet. Aici programeaza cu TNM5000 si vad ca merge. Eu am incercat cu RT809H si nu am reusit nicicum

trebuie sa mearga cu rt809h,sant 2 variante,nu faceti ceva cum trebuie,sau emmc.ul e defect,sau ceva legat de acesta,procesor......

Link spre comentariu

42lb630v acelasi mainboard,sa conectat instant fara 1.8v ,in loc de 3v2 i.am dat 2.9v extern,in programator am setat vccq la 1.8v ,am dat auto isp nu la detectat,am setat manual emmc.ul h26m31003gmr.isp (h26m... asta am eu pe mainboard)

dupa care am dat read ,a recunoscut sectoarele,user,csd,boot1.boot2,a dat eroare la citirea userului .

am ales iarasi emmc.ul din lista,am dat write am ales userul,binul cel mare ,si restul le scris automat,acum sant la 75% dupa cca 20 minute de scriere,

astept finalul

EMMC-thumb-jpg-10fda1eb279303e40032d6f6d

Editat de iuliantv
Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări