Vizitator silvones Postat Februarie 14, 2005 Partajează Postat Februarie 14, 2005 Alt desteptNu-s cine stie ce destept doar, m-am gandit si io asa, ca in cazul in care 2.83V reprezinta tensiunea varf-varf, tensiunea RMS va fi 2.83/1.4142=2V si tot omul stie ca 2V pe 4 oameni fac 1W. QEDDaca 2.83 de acolo reprezinta tensiune RMS, toata stima - Vasile calculeaza bine, dar cum nu se specifica, raman doar un alt destept... :lol: Daca te-am incurcat cu calculele, aici se fac calculele automat: http://hyperphysics.phy-astr.gsu.edu/hbase/electric/acohml.html#c1 Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Februarie 14, 2005 Partajează Postat Februarie 14, 2005 Mai fa si tu niste calcule in link-ul ala sa vezi cat esteAtunci cei care specifica 2,83V ca referinta si difuzoarele lor sunt de 8 ohmi sunt niste prosti ? vezi difuzoarele de la DST, GBL plange cand le vede. Link spre comentariu
Vizitator silvones Postat Februarie 14, 2005 Partajează Postat Februarie 14, 2005 Mai mult ca sigur nu sunt niste prosti, dar atata timp cat nu se specifica daca se vorbeste de tensiune rms sau varf-varf nu poti stii daca se baga 1W sau 2W deci nu poti presupune ca fura 3dB pentru ca la fel de bine pot sa nu fure. Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Februarie 14, 2005 Partajează Postat Februarie 14, 2005 Chestia asta sa standardizat, este RMS. Nu gasesc PDF.ul ala cu standardul ca sa ti-l arat. Link spre comentariu
Vizitator silvones Postat Februarie 14, 2005 Partajează Postat Februarie 14, 2005 Mai bine sa vorbim de difuzoare... Link spre comentariu
NeaSuciu Postat Aprilie 2, 2007 Partajează Postat Aprilie 2, 2007 popate sa imi dea si mie careva pdf-u cu incintele recomandate de producator sau numa volumul si frecventa de acordare, ca nu le gasesc nicaierimultumesc mult Link spre comentariu
tendon Postat Aprilie 2, 2007 Partajează Postat Aprilie 2, 2007 salut! poate te ajuta cu ceva ... :drinkers: Link spre comentariu
Yoshiro Postat Aprilie 3, 2007 Partajează Postat Aprilie 3, 2007 Nu-s cine stie ce destept doar, m-am gandit si io asa, ca in cazul in care 2.83V reprezinta tensiunea varf-varf, tensiunea RMS va fi 2.83/1.4142=2VValoarea rms se determina cu formula aia din valoarea maxima sau de varf nu varf-varf. Deci daca ai 2.83V varf-varf ai aproape 1V rms! Link spre comentariu
Vizitator DJ DNA Postat Aprilie 3, 2007 Partajează Postat Aprilie 3, 2007 Este vorba de tensiune EFECTIVA, nu de cea varf la varf.Acei 2,83V sunt EFECTIVI. Link spre comentariu
Yoshiro Postat Aprilie 3, 2007 Partajează Postat Aprilie 3, 2007 cei 2.83V din masuratorile SPL sunt intr-adevar rms ( sau efectivi daca preferi) eu am vrut sa spun ca a aplicat formula incorect. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum