danipasc Postat Martie 18 Partajează Postat Martie 18 (editat) Vand pcb-uri de inalta calitate pentru un kit de Miliohmmetru de precizie. Pret : 50 lei (pcb circuit + pcb calibrator) + transport. Mai am 3 seturi. Daca cineva doreste un kit pcb va rog scrieti-mi aici sau in privat. Pentru realizarea proiectului va stau la dispozitie cu detalii privind componentele, programare arduino, orice dificultate intampinati. Atentie, proiectul nu este chiar pentru incepatori dar cu putin efort este realizabil. Miliohmmetrul are 3 scale care se pot fixa manual sau automat: Scale 0m1: 0.1mOhm to 12.9999 Ohm. Scale 1m0: 1mOhm to 129.999 Ohm. Scale 10m: 10mOhm to 1299.99 Ohm. Se vinde doar pcb-ul principal pt circuit + circuitul de calibrare. Restul componentelor necesare cat si fisierul de programare pt arduino le gasiti in paginile proiectului care sunt aici : https://www.instructables.com/Milliohm-Meter/ https://www.danielrp.net/projects/proj-milliohm-meter-1 Mai jos gasiti niste poze cu proiectul realizat si cateva masuratori : 10 ohmi, 0.1 Ohmi, 0.02 Ohmi, 0.05 ohmi. Editat Martie 18 de danipasc Link spre comentariu
mcxc Postat Martie 18 Partajează Postat Martie 18 Buna seara, doresc un set. Astept sa imi transmiteti cum doriti sa procedam. Link spre comentariu
hixpp02 Postat Martie 18 Partajează Postat Martie 18 Doresc și eu un set, dacă a mai rămas… Link spre comentariu
danipasc Postat Martie 18 Autor Partajează Postat Martie 18 Doua s-au dat. A mai ramas un singur kit. Link spre comentariu
danipasc Postat Martie 18 Autor Partajează Postat Martie 18 Kit-urile s-au dat. Daca cineva mai este interesat de acest proiect va rog sa-mi spuneti si facem rost de mai multe pcb-uri. Atentie, miliohm-metrul functioneaza si ca microvolt-metru printr-o simpla schimbare de program arduino. Va stau la dispozitie cu orice intrebare, detaliu cu privire la realizarea acestui proiect. Link spre comentariu
danipasc Postat Martie 22 Autor Partajează Postat Martie 22 Cine mai doreste sa dea de stire, se fac comenzi noi pt pcb. Link spre comentariu
danipasc Postat Aprilie 9 Autor Partajează Postat Aprilie 9 Se poate inchide, multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate