yo9hrb Postat Martie 25, 2024 Autor Partajează Postat Martie 25, 2024 E bine asa? schema tablou.pdf Link spre comentariu
rinaldoparaipan Postat Martie 26, 2024 Partajează Postat Martie 26, 2024 Fisierul e indisponibil, cel putin la mine... Link spre comentariu
BRANCA Postat Martie 26, 2024 Partajează Postat Martie 26, 2024 E clar indisponibilă.Cine ştie unde e "plantată"... Link spre comentariu
yo9hrb Postat Martie 26, 2024 Autor Partajează Postat Martie 26, 2024 La mine se vede. Iat-o si .jpg Link spre comentariu
rinaldoparaipan Postat Martie 27, 2024 Partajează Postat Martie 27, 2024 Acela este un descarcator de suprtensiune.Protejeaza instalatia interioara in cazul in care un traznet loveste in cablurile aeriene.NU simte lipsa nul. Fizic asa arata. Link spre comentariu
yo9hrb Postat Martie 27, 2024 Autor Partajează Postat Martie 27, 2024 Da, dar in cazul lipsei de nul, o sa am faze cu supratensiune. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Martie 27, 2024 Partajează Postat Martie 27, 2024 La primul consumator conectat sare diferentialul in lipsa nulului. Link spre comentariu
yo9hrb Postat Aprilie 1, 2024 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2024 Pana acum, dauna pe care ar trebui sa o recuperez este de 5016.99 lei. In afara de asta am mai cumparat (la urgenta) o combina frigorifica - se strica mancarea (alti 1800 lei) si piese pentru un nou tablou electric (peste 1000 lei). Asta este, noi sa fim sanatosi. Panoul va arata cam asa: Intrebare: sina se prinde de tabla aia din spate doar cu suruburile autofiletante din poza? La panoul vechi asa era. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Aprilie 1, 2024 Partajează Postat Aprilie 1, 2024 Spatele e o tabla spre 1,5-2mm in care se prinde sina omega cu autoforante fara nici o probema. Ma rog, puteti sa puneti si alte suruburi insa alea sint suficiente. Link spre comentariu
yo9hrb Postat Aprilie 1, 2024 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2024 Multumesc. Link spre comentariu
Shambala Postat Aprilie 2, 2024 Partajează Postat Aprilie 2, 2024 De curiozitate, de ce ai nevoie de trei prize in tabloul electric ? Ca sunt scumpe. Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 2, 2024 Partajează Postat Aprilie 2, 2024 Pentru că e trifazic? Link spre comentariu
Elservius Postat Aprilie 2, 2024 Partajează Postat Aprilie 2, 2024 În mod sigur. Link spre comentariu
yo9hrb Postat Aprilie 2, 2024 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2024 Nici macar. Sa fie acolo, mai lucrez prin zona si nu am alte prize. S-ar putea nici sa nu le pun pe toate. In schimb mai montez una in exterior, numai pentru laserul pe care-l pun de Craciun, sa nu mai stau cu usa tabloului deschisa. Link spre comentariu
Marele Savant Postat Aprilie 2, 2024 Partajează Postat Aprilie 2, 2024 (editat) Acum 21 ore, yo9hrb a spus: Pana acum, dauna pe care ar trebui sa o recuperez este de 5016.99 lei. In afara de asta am mai cumparat (la urgenta) o combina frigorifica - se strica mancarea (alti 1800 lei) si piese pentru un nou tablou electric (peste 1000 lei). Asta este, noi sa fim sanatosi. Panoul va arata cam asa: ............... Al meu, la locuinta actuala, arata asa nu stiu de ce apare rotit! Editat Aprilie 2, 2024 de Marele Savant Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum