yo9hrb Postat Iulie 1, 2024 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2024 Multumesc. Nu le pot uni, intre cele doua prize este aleea auto, betonata. Voi ramane cu doua prize separate, la cea noua voi incerca sa obtin o rezistenta cat mai mica. Cea veche ramane pentru protectia la electrocutare. Link spre comentariu
flomar60 Postat Iulie 1, 2024 Partajează Postat Iulie 1, 2024 Acum 3 ore, yo9hrb a spus: ....la cea noua voi incerca sa obtin o rezistenta cat mai mica. Ar trebui să vă sprijine și vecinii (cu bani sau muncă) și ei beneficiază de o echilibrare mai bună a rețelei cu priza asta nouă conectată la nulul rețelei....3-4 stâlpi înainte și 3-4 stâlpi după punctul de amplasare ,consumatorii legați la rețea în această zonă chiar beneficiază.... Link spre comentariu
Marele Savant Postat Iulie 1, 2024 Partajează Postat Iulie 1, 2024 De fapt sint sanse mari ca orice defectiune la electrocasnicele vecinului sa-i fie imputata celui care a umblat si ''a facut modificari'' la reteaua electrica! Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Iulie 1, 2024 Partajează Postat Iulie 1, 2024 (editat) De fapt @Marele Savant are dreptate! Vedeti cum s-au comportat in cazul unui defect imputabil 100% lor. Puneti un diferential trifazic de 300mA pe intrarea in tabloul general si la o intrerupere de nul sare ala urgent. Editat Iulie 1, 2024 de Ion_Bumbu Link spre comentariu
yo9hrb Postat Iulie 1, 2024 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2024 Sunt singur pe retea, dar da, este si asta o posibilitate, de ce sa risc? Raman la solutia cu diferentialul. Link spre comentariu
Elservius Postat Iulie 1, 2024 Partajează Postat Iulie 1, 2024 D-voastră sunteți cel mai îndreptățit să decideți. În cazul în care nu veți mai face noua priză de pământ pentru BMPT, după părerea mea configurația actuală a instalației electrice a locuinței este de tip TT și nu TN-S. Link spre comentariu
dumitrumy Postat Iulie 1, 2024 Partajează Postat Iulie 1, 2024 https://www.electricalc.ro/caracteristica-de-declansare/23-blog/94-electrosecuritate-sistem-tt-versus-tncs Link spre comentariu
Elservius Postat Iulie 1, 2024 Partajează Postat Iulie 1, 2024 Domnule @dumitrumy, exact din aceste motive am scris eu opiniile mele de până acum. Link spre comentariu
Elservius Postat Iulie 1, 2024 Partajează Postat Iulie 1, 2024 (editat) Vă salut cu respect! Aș vrea să mai fac referire la încă un clip de pe YouTube de pe un canal din UK. Canalul de YouTube este: eFIXX; (@eFIXX ENERGY), iar titlul clipului este: Understanding Earthing Arrangements - TNCS, TT, TNS din 22 mai 2023. Numai bine! Editat Iulie 1, 2024 de Elservius Completare Link spre comentariu
BRANCA Postat Iulie 1, 2024 Partajează Postat Iulie 1, 2024 ...eFIXX https://m.youtube.com/watch?v=NdVm9JPi06U Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum