yo9hrb Postat Iulie 1 Autor Partajează Postat Iulie 1 Multumesc. Nu le pot uni, intre cele doua prize este aleea auto, betonata. Voi ramane cu doua prize separate, la cea noua voi incerca sa obtin o rezistenta cat mai mica. Cea veche ramane pentru protectia la electrocutare. Link spre comentariu
flomar60 Postat Iulie 1 Partajează Postat Iulie 1 Acum 3 ore, yo9hrb a spus: ....la cea noua voi incerca sa obtin o rezistenta cat mai mica. Ar trebui să vă sprijine și vecinii (cu bani sau muncă) și ei beneficiază de o echilibrare mai bună a rețelei cu priza asta nouă conectată la nulul rețelei....3-4 stâlpi înainte și 3-4 stâlpi după punctul de amplasare ,consumatorii legați la rețea în această zonă chiar beneficiază.... Link spre comentariu
Marele Savant Postat Iulie 1 Partajează Postat Iulie 1 De fapt sint sanse mari ca orice defectiune la electrocasnicele vecinului sa-i fie imputata celui care a umblat si ''a facut modificari'' la reteaua electrica! Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Iulie 1 Partajează Postat Iulie 1 (editat) De fapt @Marele Savant are dreptate! Vedeti cum s-au comportat in cazul unui defect imputabil 100% lor. Puneti un diferential trifazic de 300mA pe intrarea in tabloul general si la o intrerupere de nul sare ala urgent. Editat Iulie 1 de Ion_Bumbu Link spre comentariu
yo9hrb Postat Iulie 1 Autor Partajează Postat Iulie 1 Sunt singur pe retea, dar da, este si asta o posibilitate, de ce sa risc? Raman la solutia cu diferentialul. Link spre comentariu
Elservius Postat Iulie 1 Partajează Postat Iulie 1 D-voastră sunteți cel mai îndreptățit să decideți. În cazul în care nu veți mai face noua priză de pământ pentru BMPT, după părerea mea configurația actuală a instalației electrice a locuinței este de tip TT și nu TN-S. Link spre comentariu
dumitrumy Postat Iulie 1 Partajează Postat Iulie 1 https://www.electricalc.ro/caracteristica-de-declansare/23-blog/94-electrosecuritate-sistem-tt-versus-tncs Link spre comentariu
Elservius Postat Iulie 1 Partajează Postat Iulie 1 Domnule @dumitrumy, exact din aceste motive am scris eu opiniile mele de până acum. Link spre comentariu
Elservius Postat Iulie 1 Partajează Postat Iulie 1 (editat) Vă salut cu respect! Aș vrea să mai fac referire la încă un clip de pe YouTube de pe un canal din UK. Canalul de YouTube este: eFIXX; (@eFIXX ENERGY), iar titlul clipului este: Understanding Earthing Arrangements - TNCS, TT, TNS din 22 mai 2023. Numai bine! Editat Iulie 1 de Elservius Completare Link spre comentariu
BRANCA Postat Iulie 1 Partajează Postat Iulie 1 ...eFIXX https://m.youtube.com/watch?v=NdVm9JPi06U Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum