Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Caut twitter Renkforce S-150 F

ElectronRecord

Postări Recomandate

Buna ziua, am o pereche de Renkforce S-150 F la care s-au ars twitterele. Ma puteti ajuta cu un sfat de unde sa cumpar o pereche sau daca se pot reconditiona?

Va multumesc mult.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

3

• franzm

2

• ElectronRecord

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Niște poze de aproape cu twitterul respectiv demontat de pe boxă ar ajuta.

Metodă de postare a pozelor de mare rezoluţie:

Plasaţi fotografia sau fotografiile alese pe desktop-ul PC-ului sau laptopului.La telefon nu e cazul.

Deschideţi aplicaţia din link https://imgur.com/upload

Trageţi (drag&drop) imaginile dorite de pe desktop (sau selectaţi manual) în caseta de upload a aplicaţiei.De pe telefon, selectaţi fotografiile dorite manual din dosarul corespunzător (DCIM) sau ,,Imagini,,.

După ce fotografiile s-au încărcat pe site (apare ,,upload complete,,), daţi click dreapta pe fiecare poză şi selectaţi ,,Copy image,,.Fără a închide fereastra aplicaţiei, întoarceţi-vă pe forum şi în postarea topicului, daţi click şi alegeţi ,,Paste,,.

Imaginea va fi copiată ca link direct şi va apărea oricui ca o fotografie reală, nu ca link pe care să dai click pentru vizualizare.

Link spre comentariu

Categoric e întrerupt, de obicei au 4, 6, 8 sau 16 Ohmi maxim.

Sunt reparabile, în caz că nu găsești identice sau similare.

Acum câțiva ani mai rebobinam și eu, dar cum pentru fiecare tipodimensiune de bobină trebuie realizat un ,,șablon,, (un cilindru cu finisaj lucios, pe care se va monta suportul bobinei pentru rebobinare), acum nu mai am acces ușor la un strungar, fiindcă mi-am schimbat locul de muncă.

Link spre comentariu

Cred că prima opțiune rămâne rebobinarea, dat fiind că sunt difuzoare din epoca sovietică.De găsit unele NOS e mult mai greu, deși nu imposibil.

A doua ar fi căutarea unor substituente moderne, cu caracteristici apropiate și dimensiuni identice.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări