dan cod Postat Martie 15 Partajează Postat Martie 15 Ce părere aveți de telefoanele Ihunt titan P22000, P25000? Are cineva? Merita? Ma tenteaza bateria mare, memoria, rezistenta. Link spre comentariu
antonvasileeee Postat Martie 16 Partajează Postat Martie 16 (editat) Sunt bune . P21000 am avut pe mana si a performat 36 ore pe youtube continuu ,cu lumina pe automat . Sunt butucanoase si grele ,dar fac ce trebuie . Daca tot vrei sa dai niste bani ia termal tactics care are si o camera termica bunicica ,dar la configuratia hw este mult peste seria p ,cu foarte mult peste . Editat Martie 16 de antonvasileeee Link spre comentariu
Ovidanie Postat Iulie 26 Partajează Postat Iulie 26 Dacă ai nevoie de camera termografică, nu ai de ales, ia-ți Ihunt. Sper că modelele pomenite au încărcare wireless. Dacă vrei telefon, ia-ți un Samsung S22 Ultra, S23 Ultra sau S24 Ultra și cumpără-ti o husă serioasă, eu așa port de vreo 4 ani un Galaxy Note 10 Plus. Fac service GSM și nu-mi prea plac telefoanele Ihunt, nu le pot desface. Vin în service cu defecte simple, de exemplu mufa de încărcare. Pentru a demonta acele tel trebuie să dezlipesc afișajul, ceea ce este foarte riscant. Din punctul meu de vedere nu merită să le repar. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum