Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Telecomanda

gigi66

Postări Recomandate

Buna ziua,Va rog frumos sa imi spuneti ce cod de telecomana se foloseste 100 % la TV - ul /LCD Samsung Model :LE27T51BX Am cauta pe net si nu am gasi codul de telecomanda pentru acest model . Va multumesc .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gigi66

3

• misuraelectronic

2

• florinmar

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Acum 9 minute, gigi66 a spus:

Buna ziua,Va rog frumos sa imi spuneti ce cod de telecomana se foloseste 100 % la TV - ul /LCD Samsung Model :LE27T51BX Am cauta pe net si nu am gasi codul de telecomanda pentru acest model . Va multumesc .

Întrebați la super electronic 2000

Link spre comentariu

vax albina   ...gasesti echivalente  pe  toate  drumurile , amice ...

originala  din  fabrica  se  numeste  BN59-00488A si  este  jumatate gri / jumatate neagra ... daca  ai  blancuri  la  indemina , atunci  merge  M4U  cod 1382 ...

Link spre comentariu

Ceea ce este cu adevarat important este urmatorul lucru ... Nu trebuie sa te cramponezi si sa cauti musai si neaparat bn59-00488a , pentru ca exista echivalente pentru ea ...sau , si Mai la indemina , cauti echivalentul in Longer Al lui m4u 1382 si ai terminat toata tevatura ...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări