Vizitator HORIA C Postat Ianuarie 21, 2008 Partajează Postat Ianuarie 21, 2008 scuze,l-am modificat.dar tot nu am aflat cum se calculeaza incintele pentru subwoofer.poate acum voi reusi........ MULTUMESC,TOPICUL POATE FI STERS Link spre comentariu
radue Postat Ianuarie 21, 2008 Partajează Postat Ianuarie 21, 2008 Mdofica-ti mesajul ca nu cred ca ai blocata tasta caps lock permanent :smt027 Link spre comentariu
adircf Postat Ianuarie 21, 2008 Partajează Postat Ianuarie 21, 2008 radu, unde-i sticky-ul tau ca nu-l mai gasesc. :smt017 Link spre comentariu
radue Postat Ianuarie 21, 2008 Partajează Postat Ianuarie 21, 2008 L-am sters ca degeaba era acolo, ca nimeni nu-l citea :rolleyes: Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Ianuarie 23, 2008 Partajează Postat Ianuarie 23, 2008 Nimic nou sub soare....lumea prefera sa i se puna pe tava..decat sa caute. Link spre comentariu
radue Postat Ianuarie 23, 2008 Partajează Postat Ianuarie 23, 2008 Din pacate ai dreptate Bogdi. @Horia arunca un ochi aici ca sa-ti faci o idee cam cu ce se manca. Link spre comentariu
MifTy Postat Februarie 11, 2008 Partajează Postat Februarie 11, 2008 L-am sters ca degeaba era acolo, ca nimeni nu-l citea :rolleyes:bravos na?iune, ?i eu m? miram unde naiba aflu, c? sunt t?mâie la calcule d'astea, ?i ce tot discuta?i voi p'aci e chinez? curat? pentru mine!!! am încercat marea cu de?tu' (tot e la 2 pa?i de mine), ?i winisd ?la mai mult m-a ame?it decât m-a ajutat... o s? m? uit pe linkul ?la, diy.subwoofers.org îns? aia e numai juma' de problem?, c? mai tre' s? ?tiu ?i cum calculez o box? cu 2 c?i!!! :smt011 (ca s? nu umplu forumul cu acela?i topic la mai multe sec?iuni, caut? la încep?tori, c? acolo am postat, repet, pentru c? sunt t?mâie din tuf? de vene?ia la calculat "bocse"!!!) later: Firefox nu g?se?te serverul diy.subwoofers.org. :smt017 dar nu cumva e ?sta: http://www.diysubwoofers.org/ ??? Link spre comentariu
radue Postat Februarie 11, 2008 Partajează Postat Februarie 11, 2008 Mno lasati acuma ca o sa-l caut pe ala piratat si o sa-l pun la loc. Si da, asta e linkul corect Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum