Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ceas cu afisaj LCD

Vizitator P.S.K.

Postări Recomandate

te superi daca i-ti spun sa i-ti cumperi alt ceas?chestiile care vrei sa le incerci sunt improvizatii sigure si cu multa bataie de capde cele mai multe ori nu reusescoricum eu iti doresc succes si daca a mers spune-mi si mie cumbafta!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adicontakt

3

• itzu

2

• junior

1

• d2134

1

Top autori în acest subiect

Vizitator P.S.K.

Nu ma supar deloc. Mai mult, sint total de acord cu faptul ca improvizatiile astea dau multa bataie de cap. Dar fac toate astea pentru farmecul "mesterelii". Mesteritul ma relaxeaza, din pacate nu am timpul necesar sa fac asta cum as dori. Nu stau in ceasul asta. M-a deranjat faptul ca, dupa citiva ani, au inceput sa dispara segmente de pe afisaj, fara sa-i fac nimic (mai mult, am doua ceasuri la fel si au luat-o razna amindoua). Si acum am constatat ca imbatrineste panglica ce face legatura intre PCB si afisaj. Nu am apucat inca sa finalizez ce am inceput. Cind voi termina am sa va spun daca am reusit si cum. Cred ca in final voi fi invatat ceva si din chestia asta.Toate bune!

Link spre comentariu

am intalnit si eu aceste defectepresupun ca odata cu trecerea timpului aceste panglici isi modifica proprietatilesi mai intervin si modificarile repetate de temperaturaeu nu am reusit sa le repardar daca reusesti spune-mi si mie cum ai facutmultumesc!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări