Vizitator yo2lxe Postat Ianuarie 21, 2008 Partajează Postat Ianuarie 21, 2008 Buna ziua am si eu o problema cu un receptor de satelit model THOMSON SDR 436T la care apare un mesaj pe televizor 'insert smart card' deci cand conectez cablul scart in televizor pe programul din memorie imi apare langa el acest mesaj si nu se mai poate face nici o comandaa efectiv se blocheaza ,aparatul are o carduri.Acest fenomen are o aparitie aleatorie cate-o data face acest fenomen cateodata nu face.Am incercat sa bazai cardurile si cateodata isi revine alteiri nu merge, cand apare acest mesaj se blocheaza toate comenzile.O data a aparut acest mesaj in timp ce priveam la tv fara sa umblu al aparat .Daca ma poate lamuri cineva ce sa ii fac .Cu multumiri ! Link spre comentariu
Bercu Giuliano Postat Februarie 12, 2008 Partajează Postat Februarie 12, 2008 dupa cate am citit pe net ar fi echivalent cu strong 8100.... poate te ajuta asta....http://foros.zackyfiles.com/showpost.ph ... ostcount=1 Link spre comentariu
Vizitator yo2lxe Postat Februarie 12, 2008 Partajează Postat Februarie 12, 2008 Buna seara ,multumesc de raspuns speram sa fie ceva mai simplu si sa nu fiu nevoit sa pun alt soft pe el ca ma depaseste aceasta situatie, dar mai vad eu poate isi face cineva pomana si ma ajuta sa zic asa mai babeste,multumesc inca odata . Link spre comentariu
Bercu Giuliano Postat Februarie 12, 2008 Partajează Postat Februarie 12, 2008 pai acolo babeste iti spune...doar ca e in spaniola...aici e inceputul...daca intelegi ce tre facut restul vine de la sine...cu ajutorul google bineinteles...iti spun asta din proprie experienta...sunt si eu nou in domeniu dar cu putina rabdare am prins destule...bafta Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum