Vizitator rumburak Postat Ianuarie 21, 2008 Partajează Postat Ianuarie 21, 2008 Salut !Am o tastatura wireless Sulpog de care nu sunt multumit deloc cum functioneaza.Ma intereseaza daca exista posibilitatea modificari acesteia in una normala,cu fir.Multumesc mult. Link spre comentariu
MifTy Postat Ianuarie 24, 2008 Partajează Postat Ianuarie 24, 2008 cump?r? una 9!!!nu se merit?, dar dac? ai chef s?-?i pui creierii pe moa?e, întreab?-l pe google...s-ar putea s? g?se?ti ceva pe siturile de modding... dar nu bag mâna în foc!!! Link spre comentariu
ddeliciu Postat Ianuarie 24, 2008 Partajează Postat Ianuarie 24, 2008 De ce nu esti multumit de tastatura wireless?Poti sa faci un schimb daca nu vrei sa cumperi una noua, recte eu as fi interesat , nu merita sa faci din ceva mai avansat ca tehnologie in ceva mai prostBafta ! Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Ianuarie 30, 2008 Partajează Postat Ianuarie 30, 2008 daca e prin unde radio legi cu un cablu antena de la tastatura cu cea de la receptor.daca e pin infrarosu poate ceva cu fibra opticanu stiu sigur! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum