Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Pareri Amplificator 2x350 w RMS de la Conex Electronic

Vizitator ands

Postări Recomandate

Am vazut pe pagina lor acest amplificator , dar in stilul caracteristic al acestei firme singurul detaliu tehnic era Amplificator 2x350 w RMS .Atat si nimic mai mult.Exemplul il aveti aici. http://www.conexelectronic.ro/content/c ... D_0/0.html .Poate cineva sa ma lamureasca despre performantele acestui amplificator? La pret este identic cu Cs-2500 de la KON (care am inteles ca nu respecta nici pe departe performantele prezentate in fisa tehnica si ii cade transformatorul cam repede).Eram hotarat sa cumpar un CS-2500 , dar acum imi indrept atentia spre acest ilustru necunoscut de la Conex.Ceva pareri?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• csl1131

1

Vizitator ands

L-ai vazut? Ok...Sunt curios acei 350 W RMS sunt pe 4 sau 8 Ohmi ? Si inca ceva...Din cunostintele tale e adevarat ca Amplificatorul de la KON are probleme cu transformatorul ?

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
Vizitator ands

Ok ... are idee cineva de pe forum cat scoate amplificatorul de la KON real pe 8 ohmi ?

Chiar nu stie nimeni cat scoate Cs_2500 de la KON pe 8 Ohmi?
Link spre comentariu

probabil ca 130-160MAX ..probabil....(de obicei cam asa e,jumate din putere... dar asta..cine stie....cu cat scoate mai aproape de fix dublu puterea de pe 8 ohmi pe 4 ohmi...cu atat mai bun e un amplificator...ma refer la puterea scos, adica cu atat sunt mai adevarate datele despre ce zice, si ce intradevar scoate...)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări