Vizitator ands Postat Februarie 9, 2005 Partajează Postat Februarie 9, 2005 Am vazut pe pagina lor acest amplificator , dar in stilul caracteristic al acestei firme singurul detaliu tehnic era Amplificator 2x350 w RMS .Atat si nimic mai mult.Exemplul il aveti aici. http://www.conexelectronic.ro/content/c ... D_0/0.html .Poate cineva sa ma lamureasca despre performantele acestui amplificator? La pret este identic cu Cs-2500 de la KON (care am inteles ca nu respecta nici pe departe performantele prezentate in fisa tehnica si ii cade transformatorul cam repede).Eram hotarat sa cumpar un CS-2500 , dar acum imi indrept atentia spre acest ilustru necunoscut de la Conex.Ceva pareri? Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Februarie 9, 2005 Partajează Postat Februarie 9, 2005 Sunt sigur ca CS2500 este mult mai bun decat asta. si pe asta l-am vazut Link spre comentariu
Vizitator ands Postat Februarie 9, 2005 Partajează Postat Februarie 9, 2005 L-ai vazut? Ok...Sunt curios acei 350 W RMS sunt pe 4 sau 8 Ohmi ? Si inca ceva...Din cunostintele tale e adevarat ca Amplificatorul de la KON are probleme cu transformatorul ? Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Februarie 9, 2005 Partajează Postat Februarie 9, 2005 Este pe 4 OhmiAmpliful de la KON nu are nici o problema doar ca nu scoate cei 500W. Link spre comentariu
Vizitator ands Postat Februarie 9, 2005 Partajează Postat Februarie 9, 2005 Ok...Sa inteleg ca nu-i cade transformatorul amplificatorului de la KON.As vrea sa te mai intreb daca ai idee cat scoate real pe 8 ohmi.Multumesc Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Februarie 9, 2005 Partajează Postat Februarie 9, 2005 pe 8 scoate pana la 200 nu mai stiu exact pentru ca am uitat :lol: Link spre comentariu
Vizitator ands Postat Februarie 9, 2005 Partajează Postat Februarie 9, 2005 Ok ... are idee cineva de pe forum cat scoate amplificatorul de la KON real pe 8 ohmi ? Link spre comentariu
Vizitator ands Postat Martie 7, 2005 Partajează Postat Martie 7, 2005 Ok ... are idee cineva de pe forum cat scoate amplificatorul de la KON real pe 8 ohmi ?Chiar nu stie nimeni cat scoate Cs_2500 de la KON pe 8 Ohmi? Link spre comentariu
csl1131 Postat Martie 9, 2005 Partajează Postat Martie 9, 2005 probabil ca 130-160MAX ..probabil....(de obicei cam asa e,jumate din putere... dar asta..cine stie....cu cat scoate mai aproape de fix dublu puterea de pe 8 ohmi pe 4 ohmi...cu atat mai bun e un amplificator...ma refer la puterea scos, adica cu atat sunt mai adevarate datele despre ce zice, si ce intradevar scoate...) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum