patik Postat Martie 11, 2024 Partajează Postat Martie 11, 2024 Salut! Am un astfel de exemplar care “sufera” imaginea neagră, sunetul și lumina de fundal sunt bune. Simptome: când este conectat la priză, indicatorul luminos roșu este aprins când televizorul este alimentat, indicatorul luminos verde este aprins nu am experienta cu tv-urile prea mare, insa am experienta in pc-uri(laptop, desktop) Aș dori să încerc să repar acest televizor vechi. Vă rugăm să furnizați îndrumări și o diagramă a ceea ce trebuie măsurat Link spre comentariu
iuliantv Postat Martie 11, 2024 Partajează Postat Martie 11, 2024 LVDS T-Con T240HW01 V0 24T02-C04 12v ? Link spre comentariu
patik Postat Martie 12, 2024 Autor Partajează Postat Martie 12, 2024 Ar trebui să verific BL_ONla pinul 6 din CN6002 de pe placa B*? Link spre comentariu
iuliantv Postat Martie 12, 2024 Partajează Postat Martie 12, 2024 Acum 2 ore, patik a spus: Ar trebui să verific BL_ONla pinul 6 din CN6002 de pe placa B*? BL.ON = Backlight on,deci nu,la dv a.ti spus ca e lumina de spate,acolo trebuie verificat 12v de pe t.con ,de pe modulul display,care cred ca e principala cauza a lipsa imagine,deci daca e 12v pe t.con display trebuie verificat si restul tensiunilor t.con display Link spre comentariu
patik Postat Martie 12, 2024 Autor Partajează Postat Martie 12, 2024 Vă mulțumesc pentru ajutor, dar, din păcate, acest lucru este dincolo de capacitățile mele (dezasamblarea matricei). Link spre comentariu
patik Postat Martie 14, 2024 Autor Partajează Postat Martie 14, 2024 Este necesar să se îndepărteze carcasa metalică pentru a o măsura? T.con display trebuie verificat. Din păcate, nu pot atașa o imagine aici Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum