Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Blue screen la jvc 32vah3000

Ungureanu Bogdan

Postări Recomandate

Neața. Am un jvc 32vah3000 din 2020 cu placa de baza vestel 250320R2A(17mb171, Android) . Din păcate are panelul albastru complet. Tensiune de 12v și 1.8 v pe tcon este. În rest este funcțional, are sunet, schimba canalele. A mai întâlnit cineva acest defect? E panelul? Mulțumesc

Editat de Ungureanu Bogdan
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Ungureanu Bogdan

4

• iuliantv

2

• yokoono

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Corect. Azi le am măsurat, și vgh și vgl lipsesc. Nu mi dau seama daca ic sm4186 este defect sau întra în protecție de un scurt din panel. Cum pot afla? 

Link spre comentariu
Acum 55 minute, Ungureanu Bogdan a spus:

Corect. Azi le am măsurat, și vgh și vgl lipsesc. Nu mi dau seama daca ic sm4186 este defect sau întra în protecție de un scurt din panel. Cum pot afla? 

intrati frumos pe youtube,si postati codul de pe t.con ,si gasisiti fel si fel de metode de reparatii,in multe cazuri nu duc la nimic

sm4186 rar gasesti defect,in mare parte e blocat de un scurt

nu cautati dupa codul de c..at notat pe tabla displayului ves31....

Link spre comentariu

Am cautat și am găsit niște indieni care încep sa taie trasee care duc spre panwl pana apare tensiunea de 30v care eu nu o am. Curios ca imaginea apare curata, cel puțin asa apare pe YouTube. Am panel lsc320an10-h07. Am tăiat și eu un traseu dar cred ca nu l am" nimerit " care trebuie 

Link spre comentariu
Acum 1 oră, Ungureanu Bogdan a spus:

Am cautat și am găsit niște indieni care încep sa taie trasee care duc spre panwl pana apare tensiunea de 30v care eu nu o am. Curios ca imaginea apare curata, cel puțin asa apare pe YouTube. Am panel lsc320an10-h07. Am tăiat și eu un traseu dar cred ca nu l am" nimerit " care trebuie 

Acum 3 minute, iuliantv a spus:

deobicei sant vre.o 4 semnale la astfel de modele (4 semnale vre.o 8 trasee)

eu la inceput am nimerit 2 bucati din 4,dupa care inca vre.o 4 numai pe langa,ori defectul e in traseele opuse ori e altul,daca aveti indemanarea necesara si scule,taiati pe o parte,daca nu merge ,refaceti traseele si taiati in cealalta parte,in niciun caz imaginea nu va fi ca inainte,un ochi bun observa o liniaritate ce pare marita din lipsa semnalelor lipsa din partea defecta,la hd se observa cel mai bine fiind pixeli mai putini ,la fhd si 4k se observa mai greu,pixeli mai putini,linii mai putine,ca se lauda ei ca e imagine impecabila e altceva

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări