Ungureanu Bogdan Postat Martie 11, 2024 Partajează Postat Martie 11, 2024 (editat) Neața. Am un jvc 32vah3000 din 2020 cu placa de baza vestel 250320R2A(17mb171, Android) . Din păcate are panelul albastru complet. Tensiune de 12v și 1.8 v pe tcon este. În rest este funcțional, are sunet, schimba canalele. A mai întâlnit cineva acest defect? E panelul? Mulțumesc Editat Martie 11, 2024 de Ungureanu Bogdan Link spre comentariu
yokoono Postat Martie 11, 2024 Partajează Postat Martie 11, 2024 Pe t-con mai sunt si alte tensiuni ce trebuie masurate VGH, VGL, AVDD (sau alte denumiri) etc. Link spre comentariu
Ungureanu Bogdan Postat Martie 11, 2024 Autor Partajează Postat Martie 11, 2024 Corect. Azi le am măsurat, și vgh și vgl lipsesc. Nu mi dau seama daca ic sm4186 este defect sau întra în protecție de un scurt din panel. Cum pot afla? Link spre comentariu
yokoono Postat Martie 11, 2024 Partajează Postat Martie 11, 2024 Detasezi (daca este posibil) panglicile care duc la panel si masori tensiunile. Link spre comentariu
iuliantv Postat Martie 11, 2024 Partajează Postat Martie 11, 2024 Acum 55 minute, Ungureanu Bogdan a spus: Corect. Azi le am măsurat, și vgh și vgl lipsesc. Nu mi dau seama daca ic sm4186 este defect sau întra în protecție de un scurt din panel. Cum pot afla? intrati frumos pe youtube,si postati codul de pe t.con ,si gasisiti fel si fel de metode de reparatii,in multe cazuri nu duc la nimic sm4186 rar gasesti defect,in mare parte e blocat de un scurt nu cautati dupa codul de c..at notat pe tabla displayului ves31.... Link spre comentariu
Ungureanu Bogdan Postat Martie 11, 2024 Autor Partajează Postat Martie 11, 2024 Am cautat și am găsit niște indieni care încep sa taie trasee care duc spre panwl pana apare tensiunea de 30v care eu nu o am. Curios ca imaginea apare curata, cel puțin asa apare pe YouTube. Am panel lsc320an10-h07. Am tăiat și eu un traseu dar cred ca nu l am" nimerit " care trebuie Link spre comentariu
iuliantv Postat Martie 11, 2024 Partajează Postat Martie 11, 2024 (editat) Acum 1 oră, Ungureanu Bogdan a spus: Am cautat și am găsit niște indieni care încep sa taie trasee care duc spre panwl pana apare tensiunea de 30v care eu nu o am. Curios ca imaginea apare curata, cel puțin asa apare pe YouTube. Am panel lsc320an10-h07. Am tăiat și eu un traseu dar cred ca nu l am" nimerit " care trebuie Acum 3 minute, iuliantv a spus: deobicei sant vre.o 4 semnale la astfel de modele (4 semnale vre.o 8 trasee) eu la inceput am nimerit 2 bucati din 4,dupa care inca vre.o 4 numai pe langa,ori defectul e in traseele opuse ori e altul,daca aveti indemanarea necesara si scule,taiati pe o parte,daca nu merge ,refaceti traseele si taiati in cealalta parte,in niciun caz imaginea nu va fi ca inainte,un ochi bun observa o liniaritate ce pare marita din lipsa semnalelor lipsa din partea defecta,la hd se observa cel mai bine fiind pixeli mai putini ,la fhd si 4k se observa mai greu,pixeli mai putini,linii mai putine,ca se lauda ei ca e imagine impecabila e altceva Editat Martie 11, 2024 de iuliantv Link spre comentariu
Ungureanu Bogdan Postat Martie 11, 2024 Autor Partajează Postat Martie 11, 2024 Asa este. O sa încep sa tai pe rand dacă fără un ochean sa o lupă e cam greu. Mulțumesc de sfaturi Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum