Vizitator Postat Martie 10 Partajează Postat Martie 10 Pentru Makita găsești piese originale de cumpărat. Pentru alte mărci, nu prea sau deloc. Link spre comentariu
validae Postat Martie 11 Partajează Postat Martie 11 Se găsesc pentru orice.Trebuie doar să cauți.... Link spre comentariu
Costica Tv Postat Martie 11 Autor Partajează Postat Martie 11 Acum 10 ore, BRANCA a spus: Imediat după ce se termină clipul ăla apare recomandarea de "cea mai bunâ de la Makita",adică UC3530A!!E cam 700 lei... La minutul 5 se vede pinionul mare de plastic, unii spun ca nu conteaza daca e de metal sau plastic, eu nu cred ca e chiar asa, am vazut pe youtube destule clipuri cu pinion de plastic tocit sau cu dinti rupti la diverse drujbe electrice, unele erau chiar de firma foarte scumpe..... Link spre comentariu
BRANCA Postat Martie 11 Partajează Postat Martie 11 Costica TV.Nu m-am uitat în clipul cu UC3530A.Totuşi rusul o recomandă ca f bună. De curiozitate m-am uitat la roata dințată de plastic piesă schimb,e vreo 30 de lei... Ce vreau să zic e că indiferent ce iei trebuie să vezi dacă sunt asigurate piesele de schimb.O cunoştiință care face acoperişuri la greu a pățit-o cu drujba lui electrică.I s-a dus roata dințată taman în mijlocul unei lucrări şi a trebuit să o arunce,că nu o găsea ca piesă de schimb! Link spre comentariu
Costica Tv Postat Martie 11 Autor Partajează Postat Martie 11 Acum 7 ore, BRANCA a spus: Ce vreau să zic e că indiferent ce iei trebuie să vezi dacă sunt asigurate piesele de schimb Ai dreptate, asa e !, cred ca pina la urma am gasit ce cautam, e vorba de o drujba BELARUS BP28-T ce costa vre-o 400 de lei, ce am gasit pe youtube arata clar si in video si in comentariul rusului ca drujba are angrenaj 100% metalic, acum stau si ma intreb daca ce am gasit eu in Romania o fi exact aceiasi drujba sau o fi vre-o clona, poate cineva stie a-mi spune daca e o alegere buna. Acesta e clipul cu drujba Aici am gasit de cumparat https://www.depozitunelte.ro/utilaje-agricole/belarus-bp28-t-drujba-electrica-produsul-contine-taxa-timbru-verde-2-5-ron.html Link spre comentariu
validae Postat Martie 11 Partajează Postat Martie 11 Crezi că dacă scrie în rusește pe ea, e rusească ? Niet, toate vin din China... Să-mi spui după ce tai mai mult cu ea ce confortabil e să-i reglezi tensiunea lanțului cu șurubelnița...apropo, să-i legi cheia aia de cablu, că e indispensabilă. Când ți-am spus că nu are nicio importanță ce pinioane are, nu glumeam. Pe YouTube poți să vezi tot felul de tâmpenii, multe sunt (anti)reclame mascate sau păreri neavizate, acum orice prostovan poate să facă un filmuleț și să-l urce pe net. Link spre comentariu
Costica Tv Postat Martie 11 Autor Partajează Postat Martie 11 Acum 11 minute, validae a spus: Crezi că dacă scrie în rusește pe ea, e rusească ? Niet, toate vin din China... Să-mi spui după ce tai mai mult cu ea ce confortabil e să-i reglezi tensiunea lanțului cu șurubelnița...apropo, să-i legi cheia aia de cablu, că e indispensabilă. Când ți-am spus că nu are nicio importanță ce pinioane are, nu glumeam. Pe YouTube poți să vezi tot felul de tâmpenii, multe sunt (anti)reclame mascate sau păreri neavizate, acum orice prostovan poate să facă un filmuleț și să-l urce pe net. Deocamdata nu ma grabesc sa cumpar nimic, ca asa am mai facut si cu altele si am plans dupa bani... Mai astept pareri si de la alti colegi....la Makita nu ma bag ca e prea scumpa pentru mine, vreau ceva pana in 500 de lei sa fie ok ca nu tai cu ea decat o data pe an 2 carute de lemne pentru iarna, pana acum mi-le taia un vecin pe bani putini, dar saracul om sa prapadit de batranete... Link spre comentariu
validae Postat Martie 11 Partajează Postat Martie 11 Caută ceva ce se încadrează în bugetul tău, dar care să aibă reglajul tensiunii lanțului prin buton și strângerea scutului de lanț la fel, te ajută foarte mult asta. Ce fel de pinioane are nici nu contează, eu nu am găsit până acum drujbă cu pinioanele rupte, alea sunt cazuri foarte rare.Toate au un ambreiaj ce decuplează lanțul de motor la suprasarcini sau blocare. Folosită cu cap, orice drujbă te va duce multe căruțe de lemne... Link spre comentariu
Усилитель Postat Martie 11 Partajează Postat Martie 11 Acuma este la oferta la Lidl numai 279 lei....Parkside.... Au si o varianta puternica de 1800w dar la 700.... Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 11 Partajează Postat Martie 11 Alea sunt cele mai bune. Le foloseste si Arnold. Link spre comentariu
Costica Tv Postat Martie 11 Autor Partajează Postat Martie 11 Acum 5 minute, validae a spus: Caută ceva ce se încadrează în bugetul tău, dar care să aibă reglajul tensiunii lanțului prin buton și strângerea scutului de lanț la fel, te ajută foarte mult asta. Ce fel de pinioane are nici nu contează, eu nu am găsit până acum drujbă cu pinioanele rupte, alea sunt cazuri foarte rare.Toate au un ambreiaj ce decuplează lanțul de motor la suprasarcini sau blocare. Folosită cu cap, orice drujbă te va duce multe căruțe de lemne... Am inteles perfect, dar din ce am studiat pana acum, cred ca mai ok ar fi ca intinzatorul de lant sa fie separat, adica sa nu fie pe acelasi "ax" cu butonul de strangere a lamei, ca cica se uzeaza repede acel mecanism de intindere a lantului, atasez 2 poze mai jos cu cele 2 variante de intindere a lantului, poate imi spune si mie cineva care varianta e mai "sfanta" Varianta 1 Varianta 2 Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 11 Partajează Postat Martie 11 Sunt la fel de sfinte amândouă . Și dacă voiai un tanc , nu puneai atâtea întrebări. Mergi, totuși, într-un magazin să pui mâna pe ele. Eu îți recomand, din nou, Makita. Link spre comentariu
Costica Tv Postat Martie 11 Autor Partajează Postat Martie 11 (editat) Acum 31 minute, IPV a spus: Sunt la fel de sfinte amândouă . Și dacă voiai un tanc , nu puneai atâtea întrebări. Mergi, totuși, într-un magazin să pui mâna pe ele. Eu îți recomand, din nou, Makita. Daca nu iti convine ca pun multe intrebari, abtinete de la comentarii usere. Am spus mai sus ca nu am bani pentru o Makita ! Editat Martie 11 de Costica Tv Link spre comentariu
validae Postat Martie 11 Partajează Postat Martie 11 Sistemul de întindere a lanțului e identic ca funcționare și poziție la toate tipurile, diferența e doar cum e acționat șurubul întinzător. Drujbele ordinare au șurubul acționat cu șurubelnița sau cheia fixă, iar cele propuse de mine (și folosite) au același șurub, montat în aceeași poziție, dar care e acționat de o ,,rotiță,, accesibilă ușor și nu are nevoie de o șurubelniță sau cheie. Asta e toată diferența, dar e una care contează. E cam ca la pantofii cu șiret versus mocasini, la primii te enervezi când te grăbești și ți se încurcă șireturile, pe când ceilalți îi încalți și din mers... Crede-mă, când cumpăr ceva de folosință îndelungată, mă documentez mult. Rar mi se întâmplă să regret alegerea făcută.Și drujbele cu sistemul de întindere rapidă sunt cele pe care le-aș alege întotdeauna. Link spre comentariu
daniels Postat Martie 11 Partajează Postat Martie 11 (editat) Acum 13 minute, validae a spus: Drujbele ordinare au șurubul acționat cu șurubelnița sau cheia fixă. Total gresit. Eu am doua drujbe stihl, una ms2xx si una ms3xx una semiprofesionala si una profesionala. Ambele au intinzatoare cu surubelnita. Cele cu rotita sunt in gama hobby. Editat Martie 11 de daniels Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum