gogoo Postat Ianuarie 20, 2008 Partajează Postat Ianuarie 20, 2008 Am conectat un display de 2x16 la pc prin lpt.Aseara a mers brici.Azi dimineata cand am deschis pc-ul,displayul avea toti digitii alimenati si nu afisa nimic din ce-i comandam eu.Ce sa fie ? Link spre comentariu
MifTy Postat Februarie 12, 2008 Partajează Postat Februarie 12, 2008 omul spune c? i-a mers ok cu o sear? înainte a?a c? n-are de ce s? "verifica cablajul (daca l-ai facut pe cablazj), firelel in mufa etc! e posibil s afie un scurteventual vezi si scriputrile la program"dac? mai ?ii minte cum ?i-l recuno?tea windowsul cu o sear? înainte, vezi dac? ?i cum îl mai recunoa?te acum...personal, n-am f?cut a?a ceva înc?, dar belele cu paralela ?i serialele am avut mii... de obicei rezolvam cu o decuplat/cuplat mufa ?i un reboot.vezi dac? nu ?ine ?i la tine... Link spre comentariu
gogoo Postat Februarie 12, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2008 L-am demolat in urmatoarele 3 zile dupa ce am postat. pentru ca ma chinuisem o gramada sa il fac si sa faca figuri dupa ce termin...Oricum vreau sa fac din nou,dar de data asta cu display luminat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum