doban Postat Martie 9, 2024 Partajează Postat Martie 9, 2024 Salutare tuturor.Doresc pareri despre acest programator,de la cei care au in dotare.Sau recomandare pentru un alt programator,pentru a programa tv-uri android,smart.Multumesc. Link spre comentariu
modoran Postat Aprilie 18, 2024 Partajează Postat Aprilie 18, 2024 Da, il am eu. Pentru a scrie emmc-uri direct pe placa e obligatoriu sa cumperi si adaptorul original ( T48_EMMC_ISP ), nu se poate altfel. Nu detin alte programatoare ca sa pot face o comparatie. Am dat 230 lei programatorul + vreo 70 de lei adaptorul din China. Link spre comentariu
doban Postat Mai 4, 2024 Autor Partajează Postat Mai 4, 2024 La 18.04.2024 la 15:08, modoran a spus: Da, il am eu. Pentru a scrie emmc-uri direct pe placa e obligatoriu sa cumperi si adaptorul original ( T48_EMMC_ISP ), nu se poate altfel. Nu detin alte programatoare ca sa pot face o comparatie. Am dat 230 lei programatorul + vreo 70 de lei adaptorul din China. Va multumesc mult. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum