Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Samsung YP-T8

mk3_cdj

Postări Recomandate

poate l-ai legat la un port usb 1.1, nu 2.0!!!dac? e usb 2.0 playerul ?la, nu ?ine, perfect normal s? tot vezi erori, invers, nu conteaz?...apropo, win98se nu ?tie de usb 2.0!!!nici microsoft nu s-a deranjat (doar e obsolete!!) ?i nici produc?torii de gadgeturi nu se deranjeaz?... nu au pia??!!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mk3_cdj

12

• MifTy

4

• Badman

1

• Dr.L

1

Top autori în acest subiect

poate l-ai legat la un port usb 1.1, nu 2.0!!!

dac? e usb 2.0 playerul ?la, nu ?ine, perfect normal s? tot vezi erori, invers, nu conteaz?...

cum adica sa leg la 1.1 nu la 2.0 nu inteleg :weedman: imi poti da id tau prin PM sa imi explici mai bn ?

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

s?-?i explic:

usb 1.1, adic? prima versiune de usb, are vitez? redus?, la vre-o 12 Mbits/sec, iar majoritatea gadgeturilor au trecut la mai noul standard usb 2.0, care are vitez? de transfer minim? de 12 Mbits/sec, sau poate fi hispeed, la vre-o 480 Mbits/sec.

nu holba ochii a?a la mine, uite aici: http://www.quatech.com/support/comm-over-usb.php

acolo ai s? cite?ti în continuare c? de?i orice device usb 2.0 poate fi conectat la un hub usb 1.1, invers nu ?ine figura!!!

deci, dac? ai un PC mai nou, care nu mai are decât usb-uri 2.0, ?i samsungul are în el un hub usb 1.1, o s? fie simplu s? le faci s? se în?eleag?, invers, dac? ai în pc usb 1.1, ?i samsungul e usb 2.0, o s?-?i cam blestemi zilele.

în mod normal, singurul inconvenient ar fi viteza mic?, dat? de maximul lui usb 1.1.

dar exist? ?i cazuri când ai parte doar de erori, fie de transfer, fie de recunoa?tere a device-urilor (cazul t?u)...

dac? prime?ti la conectare mesaje gen "this device can perform faster ..." înseamn? c? e un usb 2.0 b?gat intr-un usb 1.1.

încearc? s?-l legi la alt? muf? usb a calculatorului, cu pu?in noroc ai ?i m?car una de 2.0!!!

dac? nu ai... ata ete... iei o pl?cu?? PCI cu un hub usb 2.0 (maxim 40 de lei noi), ?i-ai dres busuiocu' (ca mine, nici eu n-am pe mobo usb 2.0, ci 1.1!!!)

P.S. am ?i eu un mp3 player mai nou?, când îl bag în usbul lent la fel îmi face!!! vechiul mp3 player, pe usb 1.1 nu are re?ineri, poate func?iona la fel de bine pe ambele standarde...

?i mai e ceva: nu în?eleg de ce nu-?i vede mp3 playerul ca pe un hdd extern obi?nuit!!! c? a?a ar fi normal s? fac?!!! :smt017

Link spre comentariu

Da eu am 2.0 asa scrie si pe placa de baza din cate am vazut eu acolo dar macar de mi-ar zice ceva cand bag USB-ul absolut nimica :| am sa mai incerc sa vad pe acel site ce mi l-ai lasat sa vad ce ie pe acolo sper sa inteleg cate ceva la cunostintele mele de engleza:-" :Dinca ceva sa inteleg ca daca as merge cu el la un calculator mai vechi ce are usb 1.1 mi l-ar recunoaste ?

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

da.cu condi?ia s? nu fie defect hubul usb.am mai v?zut cazuri... tensiunea de 5 vol?i era la locul ei, bine-mersi, dar conexiunea de date moart?!!!interesant e c? ?i dezactivat din bios, tensiunea de 5 vol?i e la locul ei, bine-mersi!!! :smt005

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări