Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Samsung YP-T8

mk3_cdj

Postări Recomandate

SALUT.

Am si eu un Samsung YP-T8 si nu stiu cum sa fac sa imi recunoasca USB ori ce fac nu pot cand vreau sa instalez programul ala pentru ca sa il recunoasca zice ca imi trebuie Windows 98.

aveti voi idee de ce :smt017 poza reala aici:Posted Image

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mk3_cdj

12

• MifTy

4

• Badman

1

• Dr.L

1

Top autori în acest subiect

Exista pe forum si sectiune dedicata telefoanelor

eu am o masina de barbierit care arata asemanator.mk3lectorul suporta si XP. incearca click dreapta pe my computer si apoi disk management, vezi daca-l detecteaza si dai alta litera
Link spre comentariu

mk3lectorul suporta si XP. incearca click dreapta pe my computer si apoi disk management, vezi daca-l detecteaza si dai alta literace ar trebui sa imi arate sa vad daca ie conectat , daca recuoaste ceva ?

Link spre comentariu

ori e cablul belit, ori interfata usb a mp3 playerului!!!pana la urma, xp face treaba buna cu recunoasterea device-urilor usb, probleme apar doar cand exista "scame" hardware pe traseul device - PC!!!(nu-mi place sa recunosc, dar *nix mai are ceva timp in fata pana o sa ajunga la asta... sa atasezi un device usb mai rar folosit la *nix e durere!!!)

Link spre comentariu

nu stiu ce sa mai zic nu cred ca am sa fac nimica am sa iau un cablu nou sa vad daca nu las balta :|a si nu stiu imi tot zice ceva de usb 2 nu stiu la ce se refera oare daca imi fac in calc o partitie de 1 gb cu vindows 98 ar merge ca la inceput asa scrie :smt017

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări