mk3_cdj Postat Ianuarie 20, 2008 Partajează Postat Ianuarie 20, 2008 SALUT. Am si eu un Samsung YP-T8 si nu stiu cum sa fac sa imi recunoasca USB ori ce fac nu pot cand vreau sa instalez programul ala pentru ca sa il recunoasca zice ca imi trebuie Windows 98. aveti voi idee de ce :smt017 poza reala aici: Link spre comentariu
Dr.L Postat Ianuarie 20, 2008 Partajează Postat Ianuarie 20, 2008 pai dai la prg click dr,propreites,compatibility etc si acolo selectezi win 98 Link spre comentariu
mk3_cdj Postat Ianuarie 20, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2008 Imi apare o eroare nu pot face nimica :(as incerca alt driver da nu stiu de unde il iau am cautat dar nu am aflat Link spre comentariu
mk3_cdj Postat Ianuarie 20, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2008 nu aveti nimeni un mp3 asa sa imi dati un driver? Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Ianuarie 20, 2008 Administratori Partajează Postat Ianuarie 20, 2008 Exista pe forum si sectiune dedicata telefoanelor Link spre comentariu
mk3_cdj Postat Ianuarie 21, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2008 Ma puteti ajuta careva va rog? Link spre comentariu
nicul Postat Ianuarie 22, 2008 Partajează Postat Ianuarie 22, 2008 Exista pe forum si sectiune dedicata telefoaneloreu am o masina de barbierit care arata asemanator.mk3lectorul suporta si XP. incearca click dreapta pe my computer si apoi disk management, vezi daca-l detecteaza si dai alta litera Link spre comentariu
mk3_cdj Postat Ianuarie 23, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2008 Nu merge ori ce as face am instalat programul si nu mi se intampla nimica (poate USB-UL) nu stiti voi de unde as putea cumpara un USB pentru Samsung YP-T8? Link spre comentariu
mk3_cdj Postat Ianuarie 23, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2008 Un pdf. despre el al doilea site dati clic si apare save http://www.google.ro/search?hl=ro&q=Sam ... %3Dlang_ro Link spre comentariu
mk3_cdj Postat Ianuarie 23, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2008 mk3lectorul suporta si XP. incearca click dreapta pe my computer si apoi disk management, vezi daca-l detecteaza si dai alta literace ar trebui sa imi arate sa vad daca ie conectat , daca recuoaste ceva ? Link spre comentariu
mk3_cdj Postat Ianuarie 24, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2008 tot incerc zice conected la mp3 dar...nimica Link spre comentariu
Blind Postat Ianuarie 25, 2008 Partajează Postat Ianuarie 25, 2008 De ce nu intri frumos pe linkul scris pe spatele telefonului (daca au pastrat traditia) adica http://www.samsungmobile.com unde iti faci cont si downloadezi driverele si softul pentru telefonul tau, apoi nu mai ai probleme... Link spre comentariu
mk3_cdj Postat Ianuarie 25, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2008 ieste un MP3 nu un telefon am driverul dar numa nu recunoaste nu stiu de ce ms ori cum Link spre comentariu
MifTy Postat Ianuarie 27, 2008 Partajează Postat Ianuarie 27, 2008 ori e cablul belit, ori interfata usb a mp3 playerului!!!pana la urma, xp face treaba buna cu recunoasterea device-urilor usb, probleme apar doar cand exista "scame" hardware pe traseul device - PC!!!(nu-mi place sa recunosc, dar *nix mai are ceva timp in fata pana o sa ajunga la asta... sa atasezi un device usb mai rar folosit la *nix e durere!!!) Link spre comentariu
mk3_cdj Postat Ianuarie 28, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2008 nu stiu ce sa mai zic nu cred ca am sa fac nimica am sa iau un cablu nou sa vad daca nu las balta :|a si nu stiu imi tot zice ceva de usb 2 nu stiu la ce se refera oare daca imi fac in calc o partitie de 1 gb cu vindows 98 ar merge ca la inceput asa scrie :smt017 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum