sifor Postat Februarie 9, 2005 Partajează Postat Februarie 9, 2005 Lucreaza cineva cu Proteus ? Ce parere aveti despre partea de scheme ?Dar despre partea de cablaje ? Partea de Sim am incercat-o eu,si se pare ca merge foarte bine ! As fi curios care sunt parerile celor care au mai lucrat si cu alte programe ! Comparativ bineinteles ! Multumesc Don Mario Link spre comentariu
diaconuliviu Postat Martie 2, 2005 Partajează Postat Martie 2, 2005 mi l-a recomandat cineva, mi-a dat si "pasii de inceput" si acum imi place.am instalat si eagle 4.13 r1 si E-CAD Pro, dar, sincer, ori nu stiu eu cum se lucreaza cu ele, ori is incomplete (le-am descarcat cautind "freeware")Asa ca ramin la Proteus Isis, respectiv Ares.Pentru ce fac eu - hobby de duminica, sint foarte bune Link spre comentariu
Vizitator theShadow Postat Aprilie 1, 2005 Partajează Postat Aprilie 1, 2005 unde as putea sa gasesc acest program... Link spre comentariu
andiy Postat Aprilie 1, 2005 Partajează Postat Aprilie 1, 2005 unde as putea sa gasesc acest program... AICILucreaza cineva cu Proteus ? Ce parere aveti despre partea de scheme ? Mie mi s-a parut ca are librariile cam subtiri! Adica nu am gasit chestii elementare. Dar asta e doar parerea mea Link spre comentariu
deejay2k1 Postat Aprilie 18, 2005 Partajează Postat Aprilie 18, 2005 dau un vot pentru ares, si nota 9 pentru integrarea cu isis ... la partea cu librariile am avut si eu probleme, dar cu putina rabdare se poate rezolva. Link spre comentariu
vasile doru Postat Aprilie 21, 2005 Partajează Postat Aprilie 21, 2005 Am incercat proteus. Este bun, mi-a fost de folos partea de simulare, dar nu a mers tot ce am vrut eu (ceva la partea analogica la un PIC16F628). Problema mea este alta: se poate realiza componente ca eu nu reusesc? Daca da, cum? Link spre comentariu
sifor Postat Mai 14, 2005 Autor Partajează Postat Mai 14, 2005 Scrie in help ! Eu am procedat exact ca acolo si am facut ce componenta am avut nevoie ! Si crede-ma nu a fost una simpla ! 80 pini !Don Mario Link spre comentariu
andiy Postat Mai 16, 2005 Partajează Postat Mai 16, 2005 Scrie in help ! Eu am procedat exact ca acolo si am facut ce componenta am avut nevoie ! Si crede-ma nu a fost una simpla ! 80 pini !Don MarioAi gasit in librarii package pt componenta ta? Ca eu nu am gasit TO220 (TA11B) pt LM3886 si nu am fost in stare sa fac unu! desenul il fac, nu e o problema, dar nu stiu cum sa fac sa-l recunoasca ca package!!!Scuze de cacofonie! Link spre comentariu
sifor Postat Mai 16, 2005 Autor Partajează Postat Mai 16, 2005 Amice ! Package-ul il desenezi in ARES ! Scrie tot modul de creeare a unei componente in Help ! Totul este sa citesti ! Doar nu vrei sa citesca cineva pentru tine si apoi sa-ti povesteasca ? ! Eu am creat componenta de care am avut nevoie atit pentru partea de schema cit si capsula pentru cablaj ! Sigur ca nu am putut sa creez si modelul pentru SIM ! Dar nici nu ma interea lucrul asta.Don Mario Link spre comentariu
sborkuti Postat Mai 16, 2005 Partajează Postat Mai 16, 2005 A folosit cineva Proteus pt. a simula uC din familia 8051? Link spre comentariu
Zerro Postat Martie 7, 2006 Partajează Postat Martie 7, 2006 are cineva pentru modulul ISIS componenta DS1307 ??? (sau daca stie cineva cum creez componenta asta sa o fac sa mearga si in modul de simulare... eu unul nu am reusit)Multumesc anticipat! Link spre comentariu
Electron Postat Martie 8, 2006 Partajează Postat Martie 8, 2006 Tuburi cunoaste? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum