Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Proteus ! Pareri !

sifor

Postări Recomandate

Lucreaza cineva cu Proteus ? Ce parere aveti despre partea de scheme ?Dar despre partea de cablaje ? Partea de Sim am incercat-o eu,si se pare ca merge foarte bine ! As fi curios care sunt parerile celor care au mai lucrat si cu alte programe ! Comparativ bineinteles ! Multumesc Don Mario

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sifor

3

• andiy

2

• deejay2k1

1

• diaconuliviu

1

Top autori în acest subiect

mi l-a recomandat cineva, mi-a dat si "pasii de inceput" si acum imi place.am instalat si eagle 4.13 r1 si E-CAD Pro, dar, sincer, ori nu stiu eu cum se lucreaza cu ele, ori is incomplete (le-am descarcat cautind "freeware")Asa ca ramin la Proteus Isis, respectiv Ares.Pentru ce fac eu - hobby de duminica, sint foarte bune

Link spre comentariu
  • 5 săptămâni mai târziu...

unde as putea sa gasesc acest program...

AICI

Lucreaza cineva cu Proteus ? Ce parere aveti despre partea de scheme ?

Mie mi s-a parut ca are librariile cam subtiri! Adica nu am gasit chestii elementare. Dar asta e doar parerea mea :d
Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Am incercat proteus. Este bun, mi-a fost de folos partea de simulare, dar nu a mers tot ce am vrut eu (ceva la partea analogica la un PIC16F628). Problema mea este alta: se poate realiza componente ca eu nu reusesc? Daca da, cum?

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Scrie in help ! Eu am procedat exact ca acolo si am facut ce componenta am avut nevoie ! Si crede-ma nu a fost una simpla ! 80 pini !Don Mario

Link spre comentariu

Scrie in help ! Eu am procedat exact ca acolo si am facut ce componenta am avut nevoie ! Si crede-ma nu a fost una simpla ! 80 pini !Don Mario

Ai gasit in librarii package pt componenta ta? Ca eu nu am gasit TO220 (TA11B) pt LM3886 si nu am fost in stare sa fac unu! desenul il fac, nu e o problema, dar nu stiu cum sa fac sa-l recunoasca ca package!!!Scuze de cacofonie!
Link spre comentariu

Amice ! Package-ul il desenezi in ARES ! Scrie tot modul de creeare a unei componente in Help ! Totul este sa citesti ! Doar nu vrei sa citesca cineva pentru tine si apoi sa-ti povesteasca ? ! Eu am creat componenta de care am avut nevoie atit pentru partea de schema cit si capsula pentru cablaj ! Sigur ca nu am putut sa creez si modelul pentru SIM ! Dar nici nu ma interea lucrul asta.Don Mario

Link spre comentariu
  • 9 luni mai târziu...

are cineva pentru modulul ISIS componenta DS1307 ??? (sau daca stie cineva cum creez componenta asta sa o fac sa mearga si in modul de simulare... eu unul nu am reusit)Multumesc anticipat!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări