Dark Side Postat Martie 7 Partajează Postat Martie 7 Cumpăr două transformatoare de ieșire de la aparatele de radio Traviata Oberon Capri Rossini Sau alt aparat de radio care a avut ca tub final EL84,6P14P , transformatoarele să fie pereche , adică de la aceiași tip de radio, magnetofon, pick-up. Puteți trimite poze pe WhatsApp la 0724156363 Link spre comentariu
Dark Side Postat Aprilie 14 Autor Partajează Postat Aprilie 14 Chiar nu are nimeni o pereche de transformatoare? Link spre comentariu
flomar60 Postat Aprilie 14 Partajează Postat Aprilie 14 (editat) Am 2 trafuri de iesire pentru lămpi ECL86 din maguri ZK....nu am nimic pt. EL84 din păcate! Editat Aprilie 14 de flomar60 Link spre comentariu
Усилитель Postat Aprilie 14 Partajează Postat Aprilie 14 Acum 3 ore, flomar60 a spus: Am 2 trafuri de iesire pentru lămpi ECL86 din maguri ZK....nu am nimic pt. EL84 din păcate! Pai cel pt ECL86 este bun si pt EL 84.... Ecl86 este un juma ecc83 inghesuit in aceasi sticla cu un EL84.... Link spre comentariu
Spitfire Postat Mai 4 Partajează Postat Mai 4 La 14.04.2024 la 21:44, Усилитель a spus: Pai cel pt ECL86 este bun si pt EL 84.... Ecl86 este un juma ecc83 inghesuit in aceasi sticla cu un EL84.... De la 5,2Kohm cat are impedanta de iesire EL84, la 7 Kohm cat are pentoda din ECL86 e ceva distanta...dar de mers, merge. Depinde unde functioneaza, daca e vorba de audio, tot aceeasi flasneta va rezulta. Link spre comentariu
viopa Postat Mai 16 Partajează Postat Mai 16 Transformatoare de ieșire rebobinate de la radio Traviata, sunt bune? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum