BeGaby Postat Martie 6 Partajează Postat Martie 6 buna seara este vorba de un atenuator de inalte de la o boxa braun. merge foarte greu. la medii , functioneaza normal. se poate repara cumva , sau trebuie schimbat atasez poze https://imgur.com/a/8lnPY5Q Link spre comentariu
sonic11 Postat Martie 6 Partajează Postat Martie 6 Este un simplu comutator și da se poate repara. Probabil găleți sunt stambi și împiedică rotația sau este coxat axul. Link spre comentariu
Усилитель Postat Martie 7 Partajează Postat Martie 7 Dar ce este "dus "? Comutatorul ,este ințepenit ,nu face contact sau rezistente intrerupte....? Link spre comentariu
franzm Postat Martie 7 Partajează Postat Martie 7 Puneti o picatura de ulei f. fin pe ax (nu dati cu spray). Dupa ce se deblocheaza puneti o picatura de ulei ceva mai gros, eventual grafitat. Link spre comentariu
BeGaby Postat Martie 7 Autor Partajează Postat Martie 7 functioneaza, doar ca trebuie sa il invart cu patentul. am sa incerc sa pun pe ax niste ulei de undere. Link spre comentariu
BeGaby Postat Martie 9 Autor Partajează Postat Martie 9 am pus pe ax pe exterior, si merge mai bine boxa are un colt lovit. cu ce pot repara? ma gandeam kit de cutit sau aracet cu rumegus. ceva sfaturi? Link spre comentariu
Усилитель Postat Martie 9 Partajează Postat Martie 9 Acum 57 minute, BeGaby a spus: ceva sfaturi? 1-2 suruburi mici de lemn ,sa nu stea mai inafara de liniile boxei ,si poxilina pt reconstructie,mod3lat cat mai exact...apoi pilit ,vopsit sau furniruit. Link spre comentariu
BeGaby Postat Martie 9 Autor Partajează Postat Martie 9 asa arata https://imgur.com/a/oEyMzbl Link spre comentariu
sesebe Postat Martie 10 Partajează Postat Martie 10 In poza pare umflat de umezeala nu lovit. Daca este umflat de umezeala este mult mai complicat iar rezultatul final mai slab calitativ. Link spre comentariu
Усилитель Postat Martie 10 Partajează Postat Martie 10 Acum 4 ore, BeGaby a spus: sa il las asa? NUuuuu....asa arata groaznic....vazut daca mai e umed ,daca da atunci uscat ,umplut cu ceva de lipit bicomponent ,data trecuta am luat de la Lidl cu vreo 15lei....apoi faza cu complectat cu poxilina ,pilit ,slefuit smirghel ,vopsit sau pus folie..... Link spre comentariu
BeGaby Postat Martie 10 Autor Partajează Postat Martie 10 multumesc, am sa incerc Link spre comentariu
sonic11 Postat Martie 10 Partajează Postat Martie 10 Folosiți ciano-acrilat cu întăritor, asta inta in profunzime și întărește părțile umflate. Se găsește la dede... Un fel de superglue. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum