Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

orion 40sa19fhd update android

Postări Recomandate

• Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Florinel TV

7

• iuliantv

5

• iod2

4

• Costica Tv

4

Top autori în acest subiect

Imagini postate

EMMC.ul e ,,praf,, o gramada de sectoare ce nu pot fi scrise,scrie pana la capat dar specifica ca a scris cu errori,i.am dat inca o rescriere si sa vad dupa,daca va misca ceva

e plin de

DATA SND CRC Error 

si errori necunoscute

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

exact cum am banuit,la aceste placi,daca nu mai booteaza de pe usb,emmc.ul e varza,nu cred sa le mai invii si sa mearga o perioda buna de timp,fara sa schimbi emmc.ul

dupa rescriere,ledul frontal licareste cu pauze de cateva secunde,tinut power apasat peste 30 secunde si bagat tv in priza,se comporta la fel,pus soft pe usb ,nu booteaza,nu mai recunoaste portul usb,5v prezent,

inainte de rescriere,cu soft adecvat si cu power apasat nu facea nimic doar stby,cu soft de 32hd,cu soft de 40 graetz,se aprindea backlightul 

Editat de iuliantv
Link spre comentariu
Acum 21 ore, Florinel TV a spus:

Bun de lipit se lipesc , dar cum se despart din 8g salvat de jtag pentru rt

Nu ai pentru ce sa desparti binul de 8GB ca sa mearga scrierea cu RT809H, binul de 8GB salvat cu easy jtag sau UFPI trebuie doar redenumit si merge scris cu RT-ul ca uns, am facut operatiunea asta la tv-ul ALLVIEW 40ePlay6100-F cu placa 5800-A7M42G-0P00, display V400HJ9-PE1 si eMMC THGBMJG6C1LBAIL de 8GB (vezi topicul de jos), softul eMMC l-am descarcat de la rusi din linkul de jos, din pacate softul nu sa potrivit la ecran si nu am imagine deloc in rest tv-ul functioneaza, defectul initial era ca tv-ul nu iesea din st-by...nu am stiut pana acum ca se poate scrie soft intreg de 8GB cu RT-ul salvat cu programatorul UFPI al rusnacilor, uite asa incet incet descoperim ca si RT-ul e pe drumul bun, treaba cu lipirea binurilor de la RT e buna pentru cei care au programator easy jtag sau UFPI...pentru "lipirea" binurilor trebuie programul HxD versiunea 2.5.0 descarcata din linkul de jos

https://www.filehorse.com/download-hxd-hex-editor/download/

https://www.elforum.info/topic/158044-allview-40eplay6100-f-5800-a7m42g-0p00-rog-firmware-usb/?do=findComment&comment=2233182

https://remont-aud.net/dump/lcd_pdp_tv/prochee/harper_43f720ts_shassi_main_board_5800_a7m42g_0p00/248-1-0-135766

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu
La 14.08.2024 la 14:26, iuliantv a spus:

exact cum am banuit,la aceste placi,daca nu mai booteaza de pe usb,emmc.ul e varza,nu cred sa le mai invii si sa mearga o perioda buna de timp,fara sa schimbi emmc.ul

Asa e, vad ca eMMC-urile astea THGBMJG6C1LBAIL si THGBMFG6C1LBAIL sunt foarte proaste, la mine sa intors 2 tv-uri cu eMMC THGBMFG6C1LBAIL, le-am reparat cu soft usb, unul a tinut 3 zile altul doar o zi, cred ca si THGBMJG6C1LBAIL e la fel de prost ca THGBMFG6C1LBAIL, cel mai ok ar fi inlocuirea eMMC-ului cu unul nou ca sa poti da clientului vre-o 6 luni garantie, dar nu cred ca merita munca si investitia in eMMC-uri noi pentru ca, clientul nu prea plateste mult, prefera sa cumpere o petarda noua..:rade:

Link spre comentariu
La 14.08.2024 la 20:16, Costica Tv a spus:

trebuie programul HxD versiunea 2.5.0

Costica acest program il are si RT809H instalat , uitate unde sa instalat RT si e acolo , am pus jos o poza unde e , are versiunea 1.7.6.6 dar nui bai ca merge ca am incercat eu

Capture.PNG

Editat de Florinel TV
Link spre comentariu
La 14.08.2024 la 20:16, Costica Tv a spus:

Nu ai pentru ce sa desparti binul de 8GB ca sa mearga scrierea cu RT809H, binul de 8GB salvat cu easy jtag sau UFPI trebuie doar redenumit si merge scris cu RT-ul ca uns, am facut operatiunea asta la tv-ul ALLVIEW 40ePlay6100-F

Poate ai dreptate , cred ca pe mine ma dus in eroare un mainboard cu emmc de 8G si l am scris cu unul de 8G care era salvat de jtag , mainboardurile erau la fel , diferea doar panelul , pe sunet nu am incercat si cred ca el mergea doar ca nu vedea imaginea , si asta ma dus in eroare ca nu merge scris 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări