cnc Postat Martie 5 Partajează Postat Martie 5 buna seara am acest tv la reparat defectul se manifesta ca in cele doua poze imaginea se manifesta intermitent am deconectat benzile imaginea apare ca in urmatoarele imagini se mai poate salva Link spre comentariu
iuliantv Postat Martie 5 Partajează Postat Martie 5 dupa cate vad eu are drivere laterale defecte pe ambele parti,daca avea ok o parte poate mergea ,,urecheat,, de la radacina ,sau izolat daca nu are ,,urechi,, Link spre comentariu
cnc Postat Martie 5 Autor Partajează Postat Martie 5 bine multumesc mult , deci nu se mai poate face nimic cu acest displey Link spre comentariu
iuliantv Postat Martie 5 Partajează Postat Martie 5 (editat) Acum 1 oră, cnc a spus: bine multumesc mult , deci nu se mai poate face nimic cu acest displey daca are ,,urechi,, drivere laterale,da se poate ,dar la iASI si costa ceva,daca va intereseaza display ,cred ca am daca clientul i.si asuma riscurile si aveti drivere laterale ,,urechi,, pe ambele parti,le tatonati si vedeti care reactioneaza ,se se rup driverele toate ,doar de pe partea defecta,nu de pe ambele parti Editat Martie 5 de iuliantv Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum