Florin berdila Postat Martie 13 Autor Partajează Postat Martie 13 Ce sa mai verific ca nu îmi dau seama ce sa fie să-mi taie accelerația lax3000 ture 'pe aplicația torguie îmi arata senzor 2 ci rosu 'catalizator cu rosu 'și evaporative Sys cu rosu '''pe tel când ma uit la diagnoza problema este ca uneori se face verde toate enunțate mai sus aducă devin ok 'apoi iar îmi arata cum ca ar fu defecte ce sa mai schimb sa schimb și sonda lamda 2? Link spre comentariu
riderinblack Postat Martie 13 Partajează Postat Martie 13 La 12.03.2024 la 11:04, Florin berdila a spus: Pai și masina mea wv polo 1'2 benzina nu are senzorul Maf? Atunci ignori senzorul MAP deoarece ala are alta functie acolo... Verifica ce scrie in acel link (mai putin partea de MAF). Un log in mers (parametrii cititi in timp real la viteza la care apare codul de eroare) te-ar ajuta foarte mult... Link spre comentariu
sesebe Postat Martie 13 Partajează Postat Martie 13 Te duci la cineva care se pricepe cum trebuie si stie sa urmareasca parametrii de la motor in timp ce merge masina nu doar coduri de eroare. Link spre comentariu
Florin berdila Postat Aprilie 23 Autor Partajează Postat Aprilie 23 Domnor colegi dacă încălzesc sonda lamda 1 ci flacăra și pun aparatul de masura setat pe milivolti și pun oe cele doua fire din cele 4 care duce la semnal ar trebui sa îmi dea milivolti pe aparat în timp ce se infierbanta nu ''dacă nu-mi da e dusa ? Link spre comentariu
ady2006 Postat Aprilie 23 Partajează Postat Aprilie 23 La 13.03.2024 la 22:13, sesebe a spus: Te duci la cineva care se pricepe cum trebuie si stie sa urmareasca parametrii de la motor in timp ce merge masina nu doar coduri de eroare. Ca sa-ti raspund la intrebare, NU. La orice alta intrebare, singurul raspuns este cel al lui @sesebe. Link spre comentariu
BRANCA Postat Aprilie 23 Partajează Postat Aprilie 23 Despre sonda lambda: https://www.hella.com/techworld/uk/Technical/Sensors-and-actuators/Test-lambda-sensor-4379/ Da' parcă ți s-a mai dat schema de verificare la sondă în alt topic... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum