Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Senzor MAF wv polo 1'2 benzina

Postări Recomandate

Salutare ''am o întrebare sa ma și ajutați va rog ''am scos senzorul de pe masuna maf e luat nou a fost defapt acum un an și lam măsurat cu aparatul de măsură pe pini  nu îmi da deloc nimic pe nici un pin cu oricare dintre ei '' lam și pe cel vechi al mașini original acela îmi da valori între pini lam pus pe mașină pe acesta al mașini original dar se oneaca masina pe la 2500ture ''''iar cu acel afterai taie pedala pe la 4000 ture ''ce va rog și întreb el ar trebui sa dea valori între pini când pun aparatul de măsură nu ? Dacă nu da e dus ''va rog ajutați-mă am nevoie sa știu ce valori sa fie 

Asta e cel vechi original al mașină pe acesta îmi da valori între pini dar se îneacă mașină la 2500 ture nu citește ok 'iar pe cel care lam cumpărat acum un an între oricare pini as pune aparatul de măsură nu-mi da nimic 

20240305_101435.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Domnule Adi dar ceva o masurare cu aparatul de masura pe pini acestuia nu-mi da nimic nicio o continuitate ceva 'asta înseamnă că ești ars sau nu mai este bun pt ca pe xel vechi al mașini di poza de mai sus îmi da valori pe pini lui 'de acea va întreb nu ar trebui să-mi dea ceva sau o mica masurare cum as putea va rog

Link spre comentariu

Domnule MercK va mulțumesc  de ajutor dar al meu are patru pini și vroiam sancțiuni daca as pune aparatul de masuara pe pini sa știu cât ar trebui să-mi dea aproximativ ''e de la wv polo 1'2 benzina motor AWY nu am prea înțeles aici din engleza  poate ma ajutați sa vad cum se măsoară între pini senzorul map  va rog mult

Link spre comentariu

As vrea dacă puteți domnule sa vad un tutorial sau sa vad cât ar fi pe pini daca as măsură cu aparatul de masura 'asa cum am văzut mai sus nu ma pricep domnule sa masor ' dar as putea sa masor doar senzorul pe pini dacă as ști ce valori ar trebui sa arate 'poate ma ajutați 

Link spre comentariu
Acum 6 ore, Florin berdila a spus:

Bună ziua îmi puteți spune dacă senzorului de aer map unde este montat exact la motorul de wv polo 1'2 benzina motor AWY ca cine spunea ca este acel de sus de pe rampa nu acest care este după clapeta cum e la mine

1.jpg

2.jpg

Link spre comentariu

Deci este cel după clapeta de accelerație 'ok ms '''''domnule Test daca vs mai rog ceva sa ma ajutați? As vrea sa masor senzorul pe mașină cu aparatul de masura el are patru fire care întra în senzor îmi puteți spune ce valori ar trebui sa am și cum as identifica firele 'aducă între 1 și 2 între 2si 3 etc etc cum as putea sa le verific pe mașină va rog mulțumesc 

Link spre comentariu

Pinul 1 - este de masa -valoare 0,1V
Pinul 2-  verifica voltajul senzorului de temperatura -valoare 5V
Pinul 3 - verifica voltajul senzorului  Map -valoare 5V

Test de continuitate PINI 1-4 senzor MAP - Conector mufa ECU

Pinul 1 MAP- conector-port nr.107 = test continuitate
Pinul 2 MAP- conector -port nr.93   = test continuitate
Pinul 3 MAP- conector-port  nr.96   = test continuitate
Pinul 4 MAP- conector-port  nr.95   = test continuitate

Link spre comentariu

Da domnule Testpoint 'asa îmi da pe măsurare ''deci am luat senzor nou lam pus tot îmi apare codul p0171 ce sa fie domnule nui dau de cap ''deci senzorul e exclus 'am schimbat și pompa benzina 'filtru benzina etc ''îmi taie pedala după 3500 ture îmi da in nas apoi se reduce și apoi își revine dar dacq ajung la 3500 o taie iar  ce sa mai schimb incerc

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări