Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce difuzoare sa-mi cumpar pentru niste boxe de 150 Wats???

Vizitator aspe

Postări Recomandate

Vizitator nurdor

Salut,eu tocmai sunt posesorul unei statii Yamaha A1020 care scoate 125 wats pe canal si as vrea sa-mi fac 2 incinte care sa sune Hi-fi.Am fost la magazinul BOSS unde am gasit niste difuzoare CLARION de 150 wats reali la 2.5 mil cu diametrul de 30 cm.

NU FA GRESEALA!!!!Am descentrat clarionul cu un Technics 4X50W. Arata bine difuzorul dar e PRAF !!!!
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 42
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• kappa_ii

6

• Sharky

6

• LUCI

5

• titro

2

Top autori în acest subiect

este imposibil cu 50 w sa strici un asemenea difuzor nici daca il ti o saptamina dat la maxim !!probabil tu ai un technics de 2 lei care are distorsiuni ernorme la 50 w si are cutenti continuu foarte foarte mari de ai reusit sa strici difuzoru alaCu un amplificator de 50 w poti strica difuzoare de putere foarte mare daca amplificatoru are distorsiuni foarte mari la puterea aia !

Link spre comentariu

Intentionat poti strica orice... incearca numai un sinus de 10Hz la putere maxima pe diful alaNu stiu cum i "clarionul" ala, dar probabil face parte din aceeasi categorie ca si difurile de la konDar alea fac linistit fata la 50W, ca am bagat intr-un ydl300 la un chef cu amplif technics de 120 sau 150W, nu mai tin minte exact, dar nu a patit nimic desi ampliful statea la limita la care incepea sa distorsioneze

Link spre comentariu
Vizitator aspe

bun deci in concluzie ce difuzoare sunt mai indicate ? care sa `indeplineasca cele 3 conditii: 1 sa nu aiba multe distorsiuni 2 sa aiba peste 130 watts si 8 ohm 3 sa nu depaseasca 3 milione

Link spre comentariu
Vizitator Vasile

Dac nu vrei sa aiba neaparat sa coboare foarte jos in fregventa poti lua un Eminence ALFA 10 , nu depaseste 2 milioane.Si are 150W RMS, 8 ohm.

Sau un PAudio E10200S care costa doar 1.666.000 Lei si este mai bun decat Eminenceul ala. :P
Link spre comentariu
Vizitator Drop_it

Stiti vre un magazin care sa vanda difuzoare eminence, p-audio, vifa, etc ceva de calitate? pentru ca in general se gasesc doar chinezarii peste tot. Firma visaton, are vre un magazin prin bucuresti?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări