elctropan Postat Martie 3, 2024 Partajează Postat Martie 3, 2024 Salut dragi prieteni, Ca de obicei, când am nevoie de dvs., apelez pe forum şi până acum nu m-aţi lăsat niciodată. De data aceasta am nevoie de identificarea unui aparat de radio sovietic - rusesc -scrie ruseşte pe scală. Aparatul nu are capacul din spate, iar pe partea din faţă, în afară de ceea ce vedeţi în poze, nu găsesc nicăieri, ce model este acest aparat şi implicit să încep să îi caut documentaţie. Am încercat şi cu Google lens, dar nu am ajuns la niciun rezultat. Aştept de la colegii mai cunoscători să mă ajute cu identificarea aparatului, cu mare drag. Vă mulţumesc. Link spre comentariu
florinmar Postat Martie 3, 2024 Partajează Postat Martie 3, 2024 Apărătorul se numește Doneț am avut așa ceva la reparat Link spre comentariu
elctropan Postat Martie 4, 2024 Autor Partajează Postat Martie 4, 2024 Mulţumesc dl florinmar. O să caut documentaţia. Respecte. Link spre comentariu
Tanase Ion Postat Martie 4, 2024 Partajează Postat Martie 4, 2024 Are si pickup? Daca da poate fi Latvia sau Acord, rusii au avut cateva denumiri cu acelas sasiu. Link spre comentariu
elctropan Postat Martie 4, 2024 Autor Partajează Postat Martie 4, 2024 Are şi pickup. Da. Link spre comentariu
Tanase Ion Postat Martie 4, 2024 Partajează Postat Martie 4, 2024 Am avut ocazia sa "recoltez" lampile dintr-unul distrus si ros de soareci Era unul identic cu al dv Link spre comentariu
elctropan Postat Martie 4, 2024 Autor Partajează Postat Martie 4, 2024 Aţi recoltat şi pickupul, nu?! Link spre comentariu
Tanase Ion Postat Martie 4, 2024 Partajează Postat Martie 4, 2024 Din pacate nu era foarte ruginit Si plin de foarte multa urina de soaresi si sobolani Nici trafurile nu mai erau in stare de reconditionare, totul era ros Link spre comentariu
BRANCA Postat Martie 4, 2024 Partajează Postat Martie 4, 2024 După pozele de la ruşi nu pare a fi nici Latvia şi nici Akkord. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum